Scandal monstru la Survivor! Cei doi concurenți care și-au aruncat replici tăioase: „Nu mi-e frică de nicio nominalizare de la acest caracter minuscul”

De la ce a pornit totul
Scandal monstru la Survivor! Cei doi concurenți care și-au aruncat replici tăioase: „Nu mi-e frică de nicio nominalizare de la acest caracter minuscul”

Consiliul de eliminare de marți seară de la Survivor s-a lăsat cu mare scandal! Doi dintre concurenți și-au aruncat replici dure în fața tuturor celorlalți din competiție, atât echipa Faimoșilor, cât și cea a Războinicilor.

Replici dure între doi concurenți la Survivor 2023. De ce s-au certat doi concurenți

Este vorba despre Remus, cel care a câștigat imunitatea, și DOC, cel pe care l-a nominalizat pentru eliminare. După momentul nominalizării, cei doi au început să se certe foarte tare și să își arunce vorbe tăioase. În același timp, Ada, posesoarea imunității la feminin, l-a nominalizat pe Kamara. Nominalizarea colectivă a Faimoșilor a fost Ionuț Iftimoaie.

“Alegerea mea din această seară este alegerea unui om sincer, autentic, asumat și sensibil. Aș vrea să aleg liniștea și dragostea față de colegii mei și liniștea echipei, în defavoarea unei masculinități toxice, bazată pe un limbaj acid, tăios, ironii, miștouri, acuze și tot ce am simțit eu în această perioadă. Nu o s-o mai lungesc. Alegerea mea este DOC”, a spus Remus.

Scandal monstru la Survivor
Scandal monstru la Survivor

Cum a reacționat DOC după ce a aflat că este propus spre eliminare: “De fiecare data reușește să pară mai fals”

La aflarea veștii că este propus pentru eliminare, DOC a avut o reacție dură și l-a numit pe Remus o persoană falsă. De asemenea, artistul a declarat că el nu se teme de nominalizare și crede că Remus l-a nominalizat pentru a proteja o altă persoană din concurs.

“Am venit la acest Survivor și am întâlnit aceste caractere diverse. În mijlocul lor am întâlnit și șerpi. Șerpi cu mușchi. Printre acești oameni l-am cunoscut pe Remus, care de fiecare dată reușește să pară mai fals. Acest lucru nu face decât să-mi activeze valorile și credința și să mă transforme într-un Sfântul Gheorghe, în lupta cu balaurul și să fiu vorace din punct de vedere verbal și etic. Eu nu am frici și nu mi-e frică de nicio nominalizare a acestui caracter minuscul. Face asta ca să protejeze un alt om, simplu, cu care am început să mă înțeleg. Am început cu badea Kamara să avem o coerență, dar acest om, domnul Dan, este exact ceea ce vedeți dumneavoastră la televizor. Profunzimea lui e profunzimea unei bălți după ploaie. Îmi pare rău că trebuie să fiu atât de acid. Nu mi se pare drept să fiu nominalizat în aceste condiții. Doar atât este capabil colegul meu, din păcate”, a reacționat DOC.

Citește și – Câți bani câștigă Crina Abrudan la Survivor 2023. Suma pe care o obține pentru fiecare săptămână petrecută în concurs

Din echipa Războinicilor cei trei concurenți nominalizați sunt Eduard Gogulescu, Alexandra Ciomag și Robert Moscalu.

Miercuri seară concurenții vor afla cine va părăsi competiția Survivor dintre cei nominalizați.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *