Schimb de replici între Gina Matache și Cezar Ionașcu. Cum și-a apărat fiica în scandalul momentului

Gina Matache: „Nu prea dă dovadă că este bărbat”.

Scris de: Daoud Andra

20 Oct. 2022

Schimb de replici între Gina Matache și Cezar Ionașcu. Cum și-a apărat fiica în scandalul momentului

Gina Matache, mama Deliei, intervine în scandalul momentului și îi dă replica lui Cezar Ionașcu. Acesta a atacat-o pe Delia, în urma afirmațiilor făcute de ea cu privire la faptul că nu vrea să aibă copii. Discursul lui a provocat un val de reacții în spațiul public, iar acum Gina Matache i-a dat replica.

Declarațiile lui Cezar Ionașcu au ajuns la urechile Ginei Matache

Afirmațiile Deliei cu privire la faptul că nu își dorește să devină mamă au stârnit un val de reacții în mediul online. În timp ce unii i-au dat dreptate și au fost de acord cu punctul ei de vedere, au fost și numeroase voci care au criticat-o. Una dintre aceste voci îi aparține lui Cezar Ionașcu, care a făcut afirmații scandaloase pe rețelele sociale.

Într-un filmuleț postat pe internet, bărbatul care se recomandă drept „mentorul bărbaților din România pentru succes, fericire și sănătate”, a spus:

„Eu nu vreau femeie ca tine care nu vrea să facă copii. Eu, ca bărbat, am nevoie instinctiv, primordial, ca neamul meu să meargă înainte. Am nevoie ca tribul meu, în momentul în care eu îți dau sămânța ca femeie, să se înmulțească, să fie mare, puternic. Noi nu vrem femeie ca tine, Delia, niciunul dintre noi bărbații nu vrem femei din astea care spun asta.

Genul ăsta de idei nici măcar nu-ți aparțin, sunt inoculate, ești nevinovată. Dacă părinții tăi gândeau cum gândești tu, tu erai în plus, tu nu existai. Creezi un precedent foarte periculos, și așa lumea e slăbită. Lumea se bazează pe bărbat și femeie, pe acest cuplu puternic din care și tu ai ieșit. Așa că, revizuiește-ți un pic opinia și spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat și să-și dorească urmași pe care ovarele tale le pot aduce pe această lume”.

Declarațiile au atras atenția organizațiilor care apără drepturile femeilor și nu numai. Mama Deliei a transmis și ea un punct de vedere cu privire la scandalul creat.

Schimb de replici intre Gina Matache si Cezar Ionascu 1
Cezar Ionașcu a criticat-o pe Delia pentru decizia de a nu avea copii

Gina Matache i-a dat replica lui Cezar Ionașcu

Mama Deliei nu a rămas indiferentă la spusele lui Cezar Ionașcu. Gina Matache a spus că o amuză faptul că bărbatul a luat atât de în serios declarația Deliei și că ar trebui să aibă cu totul alte preocupări decât să urmărească ce spune aceasta pe internet.

„Mi se pare că un bărbat care se bagă în treburile muierilor nu prea dă dovadă de bărbat. Stau și mă gândesc așa: ce bărbat sănătos la cap și cu preocupări serioase stă să se uite în gura unui copil care glumește. Aia se joacă pe Facebook cu toată lumea. Ea se pune la mintea copiilor ăstora de 11-12-13 ani. Se joacă cu ei și ăsta, ditamai omul stă să urmărească… mie îmi vine să râd. Eu nu urmăresc, darămite el. Ce aș putea să zic. Mă amuz și eu.

Ea se joacă cu tot felul de declarații. Dar, dacă domnul acesta stă să urmărească profilul unui copil, mie mi se pare că nu are preocupări serioase. Că nu are altă treabă de făcut. Un om serios care are serviciu, care are preocupări zilnice serioase, nu stă să se uite în gura unui copil, niciodată”, a spus Gina Matache, potrivit Fanatik.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
4.4 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *