Schimbare majoră în viața lui YNY Sebi. ”O să-mi fie greu”. Ce decizie importantă a luat artistul VIDEO EXCLUSIV

Ce planuri are artistul pentru anul următor

YNY Sebi se numără printre cei populari trapper din România care încă de la debutul în industria muzicală a reușit să ocupe locul 1 în trending pe YouTube cu melodiile lui. Fiind încă la liceu când a început să cunoască succesul, părinții și-au dorit să-l țină cât mai aproape de ei, în Buzău, pentru a nu-l scăpa de sub control, chiar dacă asta a însemnat ca tânărul să facă eforturi pentru a-și putea construi o carieră muzicală. După ce și-a dat BAC-ul, trapperul a luat decizia de a se muta în Capitală și a-și lua viața în propriile mâini. YNY Sebi a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu s-a înscris la facultate și că vrea ca anul acesta să se concentreze doar pe muzică.

YNY Sebi, despre colaborarea cu Alex Velea

Pe YNY Sebi l-am întâlnit la filmările videoclipului ”Vulgar”, la piesa pe care o cântă alături de Alex Velea și care face parte din coloana sonoră a filmului ”Băieți deștepți”. Lansat de doar o zi, videoclipul are deja 300.000 de vizionări și are potențial că va ajunge în top trending. Din păcate, fanele nu îl vor vedea și în lungmetrajul ”Băieți deștepți”, care va fi lansat pe 13 octombrie în cinematografele din România, ci doar pe Alex Velea și alte nume sonore din industria muzicală și de film. Însă YNY Sebi speră ca filmul să aibă succes și să se facă și o continuare, mai ales că are toate calitățile unui băiat deștept, din punctul lui de vedere.

”Cum s-ar zice, mai pe ”vagabonțește” așa, să aibă ”papagal”. Este cel mai important. Să aibă vorba la el. Să știe să facă și bani, dar dacă merge ”papagalul” vine și banul. Hai că am făcut și o rimă. Astăzi filmez pentru coloana sonoră a filmului ”Băieți deștepți”. Este piesa mea cu Alex Velea. Nu am apucat să joc în film, dar cine știe pe viitor. Când am văzut exact despre ce este filmul în totalitate, am avut așa un gând că ar fi mers și la mine un rol acolo, vagabontul tinerel. Dar urmează o parte a doua și poate atunci. Probabil că nu aveam 18 ani când s-a filmat, abia am făcut 19 ani”, ne-a povestit amuzat tânărul.

”Cred că este mai greu ca băiat să te muți singur”

Până la actorie, YNY Sebi se concentrează pe muzică. De aceea a decis să părăsească confortul de acasă, de la Buzău, și să se mute în București.

”Mă mut în curând. Singur. O să vedem dacă o să-mi găsesc o persoană să stau cu ea, dar momentan mă gândesc să mă mut singur. O să-mi fie greu. E jale cu mine și la gătit, la tot. Omletă și atât. Trebuie să învăț să-mi prepar paste, un pui, o vită. Trebuie să învăț și pașii ăștia, dar consider că o să conteze super mult pentru mine ca și maturizare. Cred că este mai greu ca băiat să te muți singur. Pentru fete cred că este mai ușor, sunt mai descurcărețe”, ne-a mai povestit trapperul care deja are agenda plină cu concerte și înregistrări.

”Încep balurile, concertele. Nu mă odihnesc. Vreau să mă implic mai mult cu muzica. Nu vreau să tratez Bucureștiul ca locul unde pot să mă distrez cel mai mult și să merg de joi la distracție. Acum nu mai vin de la Buzău la studio, apoi mă întorc la Buzău, apoi a doua zi mă duc la liceu, ceea ce mă obosea foarte mult”.

Citește și: Ameri Nasrin arată senzațional după naștere: “Am dat foarte repede jos!”. Ce spune despre al doilea copil: “Ne gândim la următoarea” VIDEO EXCLUSIV

”Nu m-am înscris la facultate”

În ciuda așteptărilor multora, YNY Sebi a terminat 12 clase cu nota 8,4 la examenul de Bacalaureat, notă care îi oferea șansa să intre la multe facultăți din țară. Nu și-a dorit asta, ci este de părere că poate să mai amâne puțin studiile universitate.

”Nu m-am înscris la facultate. Am zis să fac un an pauză. Contează și facultatea din punctul meu de vedere, chiar dacă sunt mulți care zic că nu contează, dar contează, îți pune niște baze așa în dezvoltarea ta. Însă acum vreau să mă dedic muzicii. E primul an când pot să fiu doar pentru muzică, mai ales că s-a terminat și vara asta cu concerte multe, încep balurile, dar mă organizez cumva”, a mai declarat YNY Sebi pentru EGO.ro, completând că până își va lua viața în propriile mâini se pregătește de o ultimă vacanță pe banii părinților săi.

Citește și: Ce secret are Denise Rifai pentru fiecare emisiune pe care o filmează: “Întotdeauna!” VIDEO EXCLUSIV

”Plec în vacantă cu ai mei. Am zis că este ultima vacanță împreună. Pe banii lor, dar după o să urmeze și o vacanță pe banii mei. Trebuie să fac și eu plăcerea asta. Mi-au zis că deja am 19 ani, nu știu cât mă mai iau în vacanțe, dar să merg cu ei în Egipt. Am zis că trebuie. E frumos cu ei, mă distrez. Vine și unchiul meu, și mătușa, nu cheltui nici bani”.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Iluzia optică a serii. Toți văd piața aglomerată, mai puțin cele 5 fructe ascunse. Reușești...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscop 30 Aprilie 2024. Balanțele sunt foarte preocupate de câștigul financiar, Scorpionii trebuie uite trecutul...
Horoscop Zilnic Marți 30 Aprilie 2024. Întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit,...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Cum se menține în formă Loredana la aproape 54 de ani. Celebra cântăreață are o...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *