Ameri Nasrin arată senzațional după naștere: “Am dat foarte repede jos!”. Ce spune despre al doilea copil: “Ne gândim la următoarea” VIDEO EXCLUSIV

Cum și-a revenit după naștere

Ameri Nasrin trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce a devenit mămica unui băiețel, Nicholas. Vedeta și soțul său se bucură enorm de fiecare clipă petrecută alături de bebeluș. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, aceasta a vorbit despre silueta recuperată după naștere, dar și despre faptul că se gândește deja la viitorul copil, dorindu-și o fetiță.

Ameri Nasrin, despre silueta ei

Ameri Nasrin s-a îngrășat peste 20 de kilograme în sarcină, însă și-a revenit rapid și se bucură de o siluetă frumoasă. Vedeta, aflată la Viva Influencers Party 2023, ne-a explicat că nu grăbește lucrurile, chiar dacă mai vrea să scape de 4-5 kilograme în plus:

“Am copil și asta spune tot! Când ne-am văzut ultima oară, ți-am spus că am de gând să iau 8-10 kilograme. Știi cât am luat? 20 și! Am dat foarte repede jos, ce este drept, dar mai am vreo 4-5 kilograme. Acestea 4-5 îmi dau de furcă! Sunt OK, nu grăbesc lucrurile, totul este foarte OK, e normal!”

Își dorește al doilea copil

Fosta prezentatoare de televiziune se bucură din plin de tot ce îi oferă viața de mămică, adorându-și bebelușul. Micuțul Nicholas îi face fiecare zi mai frumoasă, astfel că Ameri Nasrin și soțul ei deja se gândesc la viitorul copilaș, dorindu-și și o fetiță:

“Este minunat, asta vorbeam cu soțul meu. Ne-am dat seama că, în drum spre eveniment, tot drumul am vorbit doar despre bebe. Ce frumos este, ce grimase mai face, cât a luat în greutate, ce haine am mai cumpărat și toate cele. Este minunat, este superb! Ne gândim la următoarea. Ne-am gândit și ne-ar plăcea, mi se pare frumoasă ideea de a avea o fată și un băiețel. Acum mi se pare ușor imposibil, dar de ce nu? Doamne ajută!”

Citește și: Ameri Nasrin a dezvăluit secretul siluetei sale. De ce se ferește, de fapt, și ce obișnuiește să consume: „Pentru mine e sfântă” VIDEO EXCLUSIV

Cum s-a schimbat căsnicia ei

În plus, Ameri Nasrin și soțul ei au fost uniți și mai mult de venirea pe lume a copilașului, astfel că mariajul pe care îl a trecut prin schimbări frumoase pentru ca ambii parteneri să se potrivească vieții de părinți. Totuși, vedeta este o mămică fericită, căci are un băiețel extrem de cuminte:

“Bebe, ai să râzi, dar doarme mult, foarte mult. Bebele nostru doarme în jur de 8, 10 sau 12 ore pe noapte, fără să se mai trezească! Nu glumesc! În prima lună a fost ceva mai greu, probabil până s-a adaptat, ne-am cunoscut, ne-am descoperit unul pe celălalt, până și-a dat seama că mami și tati își doresc cu ardoare să doarmă, ne place foarte mult somnul. Uite că s-a dat și el după noi! E cuminte, mănâncă, doarme!

Citește și: Ameri Nasrin, mărturisiri despre căsnicia ei. Ce spune despre un viitor copil și ce relație are cu nașa ei, Valentina Pelinel: “Nu se știe niciodată” VIDEO EXCLUSIV

Presimt că o să iasă dințișorii mai repede decât este cazul, dar ne-am obișnuit! Îmi place foarte mult! Ne-am descoperit unul pe celălalt mai mult, în sensul în care nu credeam că soțul meu poate să schimbe 1.000 de voci într-o zi! Nu credeam vreodată că o să îl aud vorbind pițigăiat! Nu l-am auzit niciodată până acum, deși am făcut 9 ani de zile de relație! Lăsând gluma, ne-am descoperit calitatea de a fi părinte, ceea ce mi se pare WOW. Și ne-am unit foarte mult, mai mult decât eram!”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *