Ameri Nasrin, mărturisiri despre căsnicia ei. Ce spune despre un viitor copil și ce relație are cu nașa ei, Valentina Pelinel: “Nu se știe niciodată” VIDEO EXCLUSIV

Ce dezvăluiri a făcut despre relația cu Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Ameri Nasrin s-a bucurat de un eveniment superb în acest an, unindu-și destinul cu alesul său. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că lucrurile au venit pe rând în relația ei, fără a se grăbi. Cei doi îndrăgostiți au găsit în fiecare an un motiv de sărbătoare. Aceștia și-au ales o pereche de nași superbă, pe Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

Ameri Nasrin: “În fiecare an am avut ceva de sărbătorit”

Ameri Nasrin și partenerul ei au avut parte de o nuntă de vis și s-au relaxat în luna de miere. Acum, cei doi au venit cu forte proaspete. Vedeta adoră să călătorească, considerând că aceasta este cea mai mare recompensă după muncă:

„Ne-am întors și din luna de miere, am venit cu forțe proaspete. Bine, după o vacanță simți nevoia de o altă vacanță. Mă uitam acum câteva ore la cum este vremea prin Londra. Dar doar mă uitam, atât, nu plec nicăieri. E frumos să călătorești, mi se pare că e cel mai frumos lucru pe care poți să îl faci când muncești și vrei să te răsplătești. Dacă noi nu ne răsplătim, atunci cine? Ne-am relaxat, ne-am distrat, am explorat tot ce se putea și ce nu se putea și am început treaba.”

Ce spune despre căsnicia ei

Întrebată dacă lucrurile s-au schimbat după căsnicie, Ameri Nasrin ne-a mărturisit că totul a mers ca pe roate încă de când și-a cunoscut alesul. Ea nu refuză varianta de a se bucura de un copil în viitorul apropiat, recunoscând că nu se știe niciodată ce se poate întâmpla:

“Noi am făcut lucrurile etapizat. Nu ne-am mutat în primele luni, ci după ani. Nu a venit cererea imediat, a venit după o anumită perioadă în care ne-am cunoscut. Am făcut cununia anul trecut, am făcut nunta anul acesta. Noi, cumva, an de an am sărbătorit lucruri, am dat în fiecare an câte un refresh relației. Aș putea spune că s-au schimbat lucrurile, dar în sensul mișto. La anul ce ar trebui să avem? Hai încă o vacanță! Doamne ajută, nu se știe niciodată. (n.r. dacă vine un copil) Ideea aceasta era că, în fiecare an, am avut ceva de sărbătorit, chiar dacă vizităm locuri, mergem în vacanțe, ne facem prieteni.”

Ameri Nasrin, despre căsnicia ei. Ce spune despre un viitor copil și ce relație frumoasă are cu nașa ei, Valentina Pelinel
Ameri Nasrin, despre căsnicia ei. Ce spune despre un viitor copil și ce relație frumoasă are cu nașa ei, Valentina Pelinel

Ce relație are cu nașii: “Ne consultăm în absolut orice chestie”

De asemenea, Ameri Nasrin i-a ales ca părinți spirituali pe Valentina Pelinel și Cristi Borcea, care formează un cuplu superb. Întrebată ce sfat i-a oferit nașa ei, superba brunetă ne-a mărturisit:

“De ce nașii trebuie să dea sfaturi finilor? Finii nu pot să dea sfaturi nașilor? Ne consultăm în absolut orice chestie, nu aș putea spune: “Uite, mi-a dat acel sfat!”. E o relație ca orice altă relație, de prietenie foarte strânsă, de familie. Când simțim nevoia, ne sunăm. Cam atât. Sunt chestii care se petrec în orice familie pentru că, da, suntem o familie.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *