Schimbarea făcută de Antena 1 cu America Express. Ce se întâmplă cu celebra emisiune

Antena 1 a pregătit un program special pentru zilele următoare
Schimbarea făcută de Antena 1 cu America Express. Ce se întâmplă cu celebra emisiune

Urmează o nouă minivacanță pentru români, zile în care vom sărbători Sfântul Andrei și 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Drept urmare, postul de televiziune Antena 1 pregătește o săptămână plină de surprize pentru telespectatori. Ce se va întâmpla cu America Express?

Când va fi difuzată America Express

Sfârșitul lunii noiembrie vine cu o minivacanță pentru români! Aceștia vor avea patru zile libere în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, cu ocazia Sfântului Andrei și a Zilei Naționale a României. Acest sărbători cu cruce roșie vor pica joi și vineri, chiar înainte de intrarea în weekend. Totodată, pe 29 noiembrie, postul de televiziune împlinește 30 de ani.

Pentru Ziua Națională a României, Antena 1 a anunțat că au avut loc modificări în formatul popularului show America Express-Drumul Soarelui. Drept urmare, show-ul va continua să fie difuzat în zilele de sărbătoare, dar va fi și o ediție suplimentară, mai exact vineri, pe 1 Decembrie, de la 20:30.

Surprize mari și de 1 Decembrie

În competiție au mai rămas șase echipe, care luptă pentru marele premiu: Romică Țociu și fiul său Cătălin; Ada Galeș și mama sa, Antoneta; Alexia și Aris Eram; Giulia și Vlad Huidu; Sânziana Negru și Laura Giurcanu; Iulia Albu și iubitul său, Mike.

Citește și: De ce nu se mai uită Gina Pistol la “Chefi la Cuțite” și la “America Express”: “Mă doare”

Și pe 1 Decembrie, Antena 1 a pregătit surprize mari pentru telespectatori. Astfel, românii vor putea urmări live parada militară, începând cu ora 10:30. Transmisiunea va fi asigurată de echipa Observator, cu Olivia Păunescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru la pupitrul de prezentare. Sonia Simionov, fostă concurentă la America Express, și colegul său, Cristi Popovici, vor fi reporterii speciali de la fața locului.

Ce a spus Irina Fodor despre America Express

Fanii celui mai dur reality  show de la noi din țară sunt în extaz! Vechiul format, Asia Express, ar putea reveni pe micul ecran, mai exact la Antena 1. Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatoarea de la America Express, Irina Fodor.

Vedeta a precizat că este foarte pregătită pentru această schimbare, mai ales că iubeşte foarte mult Asia, continent în care și-a petrecut foarte multe vacanțe.

”Sunt foarte pregătită pentru orice fel de schimbare. Asia este un continent pe care eu îl iubesc. Am făcut acolo foarte multe vacanțe de familie, și doar cu Răzvan și apoi cu cea mică. Chiar anul trecut, am fost în Thailanda în formulă completă. Nu văd o variantă mai bună. Dacă este să se producă schimbarea, Asia pe mine m-a câștigat total. Aș cunoaște inima Asiei, de data aceasta, dacă se va produce această schimbare.”, a declarat Irina Fodor, potrivit tvmania.ro.

Citește și: Decizia surpriză luată de Florin Dumitrescu după plecarea de la Antena 1. Celebrul chef le-a spus clar fanilor ce le pregătește

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *