Schimbarea majoră pe care o pregătește Emil Rengle: „De 3 luni stau prin hoteluri”. De ce a plecat de acasă. VIDEO EXCLUSIV

Ce i-a plăcut cel mai mult, în hotel: “E fain că cineva îți face curat în fiecare zi”
Schimbarea majoră pe care o pregătește Emil Rengle: De 3 luni stau prin hoteluri. De ce a plecat de acasă. VIDEO EXCLUSIV
Emil Rengle este extrem de cunoscut în mediul online, iar popularitatea i-a crescut după participarea la Survivor. Cunoscutul dansator ne-a dezvăluit ce se întâmplă în viața lui, în ultima perioadă, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro. Timp de 3 luni, el a locuit într-un hotel, căci a fost extrem de ocupat cu renovarea apartamentului său. Cât despre o eventuală plecare, acesta ne-a explicat că a renunțat, de curând, la ideea de a călători în Bali.

A renunțat la călătoria în Bali

Întrebat dacă urmează o nouă plecare după toate proiectele pe care le-a avut, Emil Rengle, aflat la Elle New Media Awards, ne-a explicat că își dorește ca în acest an să rămână în România. El a renunțat la o călătorie în Bali, pentru că este ocupat cu renovarea apartamentului său, locuind, timp de 3 luni, într-un hotel, cât își pregătește locuința:

“România, 100%. Anul acesta chiar urma să plec în Bali în noiembrie și am luat decizia, zilele acestea, să rămân. Mi-e dor, vreau să stau acasă, abia aștept să fie gata apartamentul meu. De 3 luni stau prin hoteluri, sunt în renovare maximă, n-aș fi crezut că va dura atât de mult. Abia aștept ca, de sărbători, să fiu din nou în cuibul meu, să creez, să fiu în zona mea privată, să mă reîncarc”.

Nu refuză o nouă emisiune

Emil Rengle a făcut furori în momentul în care a participat la Survivor. Chiar dacă își dorește să rămână în țară momentan, el nu ar refuza ideea de a merge într-o nouă emisiune. Ca de fiecare dată, dansatorul preferă să îi uimească pe fanii săi:

“Nu pot să promit. Știi cum e, viața te surprinde și așa vă surprind și eu pe voi de fiecare dată. Pe scurt, orice e posibil”.

Ce i-a plăcut cel mai mult, cât a locuit în hotel: “E fain că cineva îți face curat în fiecare zi”

Experiența care are legătură cu locuitul într-un hotel i-a adus multe clipe plăcute fostului concurent de la Survivor. Acesta s-a bucurat de faptul că și-a făcut prieteni noi. De asemenea, confortul pe care îl oferă un astfel de loc nu a fost trecut cu vederea:

“Breakfast-urile sunt plăcerea mea. Să cobor la breakfast este clar partea mea preferată. E fain că cineva îți face curat în fiecare zi, că cearceafurile sunt schimbate în fiecare zi. E un vibe foarte fresh, sunt foarte mulți străini, mereu îți faci foarte mulți prieteni în lobby. Am impresia că vecinii mei sunt de peste tot din lume.

E o perioadă foarte faină din viața mea, de care încerc să profit la maximum. Chiar dacă îmi este dor de confortul din casa mea, mă bucur de ceea ce îmi oferă experiența aceasta, este una cel puțin interesantă. Mă mut, da. Este mai fain la mine acasă”.

Nu îl deranjează comentariile lăsate de internauți

Încă de la începutul carierei sale, Emil Rengle a fost în vizorul internauților, mulți adorându-l, alții lăsând diferite comentarii care au legătură cu sexualitatea sa. Totuși, pe dansator nu îl deranjează discuțiile pornite pe platformele sale:

“Mă bucur că există o discuție, mă bucur că oamenii se contrazic. De obicei, aceste comentarii ajung să fie constructive, se înțeleg unii pe alții. Cred că sunt constructive într-un final, chiar dacă sunt încă oameni care condamnă, nu înțeleg, li se pare că este tabu, că nu ar trebui…sunt oameni care, de fapt, au nevoie de o discuție pentru că nu au avut parte de educație, nu au avut parte poate de înțelegere, nici ei, în viața lor.

Până la urmă, vorbim despre iubire. Iubirea este universală. Eu mă bucur că pot să ofer o platformă în care oamenii să își aducă ideile, indiferent că le privim ca fiind negative sau pozitive. Ele, într-un final, mereu devin ceva bun, ceva cu care fiecare parte, fie că este hater sau suporter, pleacă mai câștigat”.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *