Ce surpriză uriașă i-a făcut Cătălin Zmărăndescu lui Emil Rengle, chiar de ziua lui: “Indiferent că vreau sau că nu vreau”. Ce i-a propus fostul luptător. EXCLUSIV

Propunerea inedită pe care a primit-o Rengle din partea lui Zmărăndescu
Ce surpriză uriașă i-a făcut Cătălin Zmărăndescu lui Emil Rengle, chiar de ziua lui: “Indiferent că vreau sau că nu vreau”. Ce i-a propus fostul luptător. EXCLUSIV

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au avut o relație destul de tensionată în momentele în care au participat la ”Survivor”. Cu toate acestea, dansatorul ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că s-a împăcat cu fostul lui coleg, fiind ajutat chiar de soția fostului mare sportiv. Ba chiar, el a fost impresionat de surpriza pe care i-a făcut-o fostul concurent de la ”Survivor”, de ziua lui, anunțându-l că vrea să îi fie naș în momentul în care o să se căsătorească.

Cătălin Zmărăndescu vrea să se înrudească cu Emil Rengle

Recent, Emil Rengle a dat o petrecere de pomină, de ziua lui, unde au participat mai multe persoane cunoscute. Aflat la ”Elle New Media Awards 2022”, dansatorul ne-a dezvăluit că a avut parte de unul dintre cele mai frumoase cadouri din partea lui Cătălin Zmărăndescu. Acesta l-a anunțat că vrea să îi fie naș:

“Credeam că nu mai este secret faptul că suntem prieteni. A fost o petrecere de la care nu avea cum să lipsească, era ziua mea și chiar mi-a făcut unul dintre cele mai frumoase cadouri. Indiferent că vreau sau că nu vreau, el vrea să fie nașul meu, indiferent că o să se întâmple asta cu o femeie sau cu un bărbat, ceea ce mă bucură enorm că vine din partea lui Cătălin Zmărăndescu și cred că e nou nu doar pentru mine, ci pentru toată țara”.

Nu are o relație în momentul de față

Totuși, Emil Rengle ne-a dezvăluit că nu există o persoană specială în viața lui, în momentul de față. Cu toate acestea, fostul concurent de la ”Survivor” trece printr-o perioadă superbă din viața lui. Când vine vorba despre viața amoroasă, el este atras de oamenii puternici, care îl inspiră:

“Nu o avem încă stabilită, că nu știm cu cine, așteptăm (n.r. nunta). Așteptăm CV-uri în DM. Nu sunt într-o relație. Am zis, aștept CV-uri în DM, sunt deschis. Pot să zic ce mă atrage pe mine la oameni. Îmi plac oamenii puternici, iar, prin putere, eu înțeleg oameni care știu ce vor de la viață, oameni de la care pot să învăț, care mă inspiră. Trăiesc, oricum, o perioadă foarte frumoasă din viața mea și mă întâlnesc cu oameni foarte faini, însă nu a sosit momentul. Când vine, vine natural, nu o programezi. Vedem ce aduce viitorul”.

Ce surpriză i-a făcut Cătălin Zmărăndescu lui Emil Rengle
Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle

Ce spune despre prietenia cu Cătălin Zmărăndescu

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu nu s-au plăcut la Survivor, însă, ajunși acasă, cei doi și-au dat seama că pe insulă au trecut prin numeroase provocări. În momentul în care au acceptat tot ce s-a întâmplat, o prietenie superbă s-a născut:

“Nu ne-am suportat la ”Survivor”, pot să zic liniștit treaba asta. Eram dușmani, inamici, cred că cei mai aprinși de acolo. Însă, pe insulă, se întâmplă multe lucruri în interiorul fiecăruia și cred că ne-am dat seama, de fapt, ce oglindim fiecare, ce “triggere” ne-am tras, am învățat din ele, ne-am acceptat. De fapt, pe scurt, noi ne-am judecat. Eu pe el, el pe mine, până ne-am dat seama că aceste judecăți nu au nicio valoare, că suntem oameni. De aici s-a născut o prietenie extraordinară, una dintre cele mai frumoase din viața mea”.

Soția lui Cătălin Zmărăndescu a jucat un rol important în împăcarea lor

Ba chiar, dansatorul a punctat că soția fostului sportiv i-a ajutat să ajungă la împăcare. Cei doi și-au dat seama că au multe lucruri în comun, astfel că o legătură de prietenie s-a format între ei. În timp ce Emil Rengle învață multe de la fostul lui coleg, Cătălin Zmărăndescu copilărește alături de influencer:

“Cred că foarte mult ne-a ajutat soția lui Cătălin, Luiza, care a privit de acasă tot ceea ce se întâmpla între noi și a privit apoi discuțiile noastre de după și cumva ne-a ghidat, atât pe mine, cât și pe Cătălin, să ne revedem și să pornim o discuție matură, evolutivă. Din acea discuție a reieșit că noi ne asemănăm mai mult decât am fi crezut și așa a pornit această călătorie de prietenie care s-a tot dezvoltat. Ne vizităm, chiar acum, luni, avem din nou o întâlnire, ne vedem. Chiar avem o relație foarte frumoasă pentru care sunt extrem de recunoscător. E rar să găsești prietenii adevărate și oameni care chiar țin la tine, oameni cu care poți să vorbești. Cătălin este o persoană mai matură ca mine, învăț foarte multe de la el, mă completează foarte bine. Iar el, am impresia, că pe lângă mine copilărește. Își trăiește o a doua copilărie”.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.