Se naşte o nouă idilă? Lady Gaga şi Tom Cruise, surprinşi în mari tandreţuri

Lady Gaga şi Tom Cruise, surprinşi în ipostaze nemaivăzute! Ce mesaj a transmis artista
Se naşte o nouă idilă? Lady Gaga şi Tom Cruise, surprinşi în mari tandreţuri

Lady Gaga şi Tom Cruise, surprinşi în mari tandreţuri! Celebra cântăreață a lansat recent piesa “Hold my hand”, înregistrată special pentru filmul “Top Gun”, acolo unde Tom Cruise este în centrul atenției.

Lady Gaga și Tom Cruise, mesaj pe rețelele de socializare

Lady Gaga și Tom Cruise s-au împrietenit cu prilejul acestor evenimente, iar artista a publicat două fotografii pe rețelele de socializare, în care apare sărutându-l pe obraz pe cunoscutul actor. Următoarea fotografie îl prezintă pe Tom Cruise în timp ce o sărută pe obraz pe Lady Gaga.

”Mulțumesc că ai venit la spectacol. Te iubesc, prieten drag”, a scris Lady Gaga.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)


Filmul “Top Gun”, se va lansa pe data de 27 mai. Tom Cruise joacă rolul locotenentului Pete “Maverick” Mitchell, alături de Jennifer Connelly, Miles Teller, Glen Powell, Ed Harrys, Jon Hamm și mulți alții.

Lady Gaga despre piesa pentru filmul „Top Gun”

„Când am scris acest cântec pentru Top Gun: Maverick, nici nu am realizat multiplele nivelurile pe care le adresează, de la sufletul filmului, psihicul meu până la natura lumii în care trăim. Lucrez la el de ani de zile, perfecționându-l, încercând să-l fac al nostru. Am vrut ca această melodie să exprime modul în care împărtășim nevoia noastră profundă de a fi înțeleși și de a încerca să înțelegem – dorința de a fi aproape atunci când ne simțim atât de departe și capacitatea de a sărbători eroii vieții”, a spus celebra cântăreață.

Lady Gaga, lipici la bărbați celebri

Lady Gata pare să aibă darul de a se apropia de bărbați cunoscuți până în momentul în care apar suspiciuni. Spre exemplu, și despre ea și Bradley Cooper s-a spus că ar avea o relație mai mult decât cea de prietenie, însă nu s-a confirmat nimic. Cei doi au lucrat împreună la filmul “S-a născut o stea”, care a obținut nominalizări la gala premiilor Oscar.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *