Se poate vopsi frigiderul? Detaliul pe care e important să-l cunoști înainte de a face schimbarea

Aspectul bun al unui frigider poate fi păstrat vreme îndelungată, poate chiar câțiva ani. Însă, există și situația ca acesta să nu mai aibă un exterior de admirat
Se poate vopsi frigiderul? Detaliul pe care e important să-l cunoști înainte de a face schimbarea

Aceasta este una dintre dilemele celor care ajung în situația de a avea în casă un frigider care merge bine, însă, aspectul lasă de dorit. Important este să nu vă grăbiți să înlocuiți aparatul, pentru că aveți la îndemână o variantă care vă poate scuti de cheltuieli în plus. Vă prezentăm mai jos cum puteți rezolva problema în cazul în care vă aflați într-o astfel de situație. Iată dacă se poate vopsi frigiderul.

Iată câteva idei ce vă vor scoate din impas

Aspectul bun al unui frigider poate fi păstrat vreme îndelungată, poate chiar câțiva ani. Însă, există și situația ca acesta să nu mai aibă un exterior de admirat, chiar dacă frigiderul funcționează foarte bine. Iată care este soluția.

Chiar dacă pare greu de grezut, puteți transforma frigiderul vechi într-unul nou demn de toată admirația. Mai mult, puteți face asta fără ustensile sau abilități speciale. Aveți nevoie de doar o oră pentru a vă rezolva problema.

Se poate vopsi frigiderul
Se poate vopsi frigiderul

Nu vă grăbiți să scăpați de un frigider care totuși funcționează, însă nu mai are un aspect plăcut. Pe lângă faptul că vă puteți vopsi frigiderul, vă invităm să îl transformați și într-un loc în care să puteți avea discuții cu familia. Cum? Transformându-l într-un forum de discuții și comentarii.

Astfel că, după uscarea vopselei, veți putea scrie pe frigider cu cretă obișnuită meniul zilnic, lista cumpărăturilor, rețete, notițe sau niște răvașe hazlii.

Frigiderul se poate vopsi cu vopsea cu efect de tablă

De cele mai multe ori, acest tip de vopsea se folosește în restaurante, cafenele sau baruri. Asta pentru că aici este foarte ușor de expus un meniu zilnic, de exemplu. Textul se scrie foarte repede, după care este la fel de ușor de șters.

Vopseaua cu efect de tablă se poate cumpăra în orice magazin de bricolaj sau puteți să o preparați singuri.

Ce trebuie să faceți înainte de a vă apuca de vopsit

  • Amestecați un pahar de vopsea acrilică obișnuită cu două linguri de chit de rosturi.
  • Această metodă este optimă pentru vopsirea unei suprafețe mici.
  • Înainte de a vopsi frigiderul trebuie să-l șlefuiți cu bandă de șmirghel. În acest fel, vopseaua se aplică mai bine
  • Aplicați vopseaua cu o perie rolă (detaliile mici pot fi vopsite cu o perie obișnuită sau o pensulă)
  • Vopseaua se aplică în două straturi, cu condiția că fiecare strat să se usuce foarte bine. La fel cum ați vopsi unghiile!
  • Un frigider astfel renovat arată mai bine decât vă așteptați.
  • Apoi, pentru a anima puțin suprafața, puteți să scrieți sau să desenați ceva interesant în fiecare zi. Mai ales că creta se poate îndepărta ușor de pe suprafața vopsită
  • Sfaturile pe care le-am dat mai sus reprezintă soluție perfectă pentru a vă amenaja bucătăria în stilul unei cafenele mici și confortabile.
  • Un alt mic truc este că puteți ca sub vopseaua cu efect de tablă, să aplicați două straturi de vopsea magnetică. Această variantă vă oferă posibilitatea de a fixa imagini, poze sau rețete. Totul ține de imaginație.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *