Secretul din spatele siluetei Ramonei Olaru. Ce nu mănâncă niciodată: ”Am probleme de multe ori când plec prin alte țări” VIDEO EXCLUSIV

”Nu mănânc ciocolată niciodată”

Ramona Olaru este o apariție incendiară, fie că este vorba de emisiunile pe care le prezintă la Antena 1, fie că este vorba de evenimente mondene. Culmea este că tânăra nu face niciun fel de efort supraomenesc pentru a avea o siluetă de invidiat, ba din contră, chiar nu recomandă deloc stilul ei alimentar. Ramona Olaru a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu doar că mănâncă, dar printre alimentele ei preferate se numără pâinea.

”Mănânc baghetă cu cartofi prăjiți, carne, varză”

Extrem de sinceră, chiar și atunci când este întrebată câte kilograme are, Ramona Olaru recunoaște că nu este un exemplu de urmat și că se numără printre acele femei norocoase, cu un metabolism perfect.

”Am cred că 56-57 de kilograme. Calitate superioară. Nu se vede că mănânc? O să fiu sinceră, chiar mai devreme m-am văzut cu un prieten să pozez ceva și i-am zis că îmi este foame. M-a întrebat dacă nu vreau să mănânc shaorma. I-am zis că da. Nu a fost neapărat shaorma, că eu nu mănânc lipie, mănânc cu pâine ca lumea, mănânc baghetă cu cartofi prăjiți, carne, varză, castraveți murați și ardei iute”, ne-a declarat colega lui Răzvan și Dani.

Citește și: Singura emisiune la care Ramona Olaru vrea să participe, în afară de Neatza. De ce nu se regăsește la America Express: “Sunt foarte sinceră” VIDEO EXCLUSIV

Singurul lucru de care recunoaște că nu se apropie niciodată este ciocolata. Nu pentru că se gândește la consecințe, ci pur și simplu pentru că nu îi place gustul. Compensează însă cu alte dulciuri, la fel de bogate în calorii.

”Nu mănânc ciocolată niciodată. Nu îmi place ciocolata, dar mănânc orice alte dulciuri, oricând, oricum, orice. Dar cicolată nu mănânc pentru că nu îmi place textura. Am și eu ”problemele” mele la cap. Și nici nimic ce conține cacao. Nu-mi place la gust. Dar orice are zahăr mănânc. Eu mănânc orice, oricând și nu mă simt niciodată, dar niciodată vinovată”.

Ramona Olaru nu face experiemente culinare

Cu toate că se declară gurmandă, lucru destul de vizibil în emsiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde abia așteaptă ca bucătarul de serviciu să termine de pregătit diverse preparate, Ramona Olaru recunoaște că nu este adepta experimentelor culinare. Oricât de mult i-ar plăcea să mănânce, nu mănâncă orice doar de dragul de a încerca mereu ceva nou.

”Am probleme de multe ori când plec prin alte țări mai îndepărtate sau, mă rog, prin Asia, prin Africa, unde mâncarea nu este asemănătoare cu a noastră neapărat. Am probleme. Caut tot timpul restaurante care să aibă un oarecare aer european. Să găsesc și eu ceva de mâncare. Deci, nu gust din preparatele localnicilor”, ne-a povestit tânăra despre faptul că atunci când merge în vacanțe preferă să se organizeze din timp și să caute restaurante în zonele pe care urmează să le frecventeze.

Citește și: Decizia luată de Ramona Olaru în plan amoros. Asistenta TV și-a îndeplinit cel mai mare vis: “Mi-o fac pe sufletul meu” VIDEO EXCLUSIV

Nu-i prea place să facă experimente de niciun fel, cu atât mai mult când vine vorba de mâncare. Nu este nici pretențioasă, dar nici nu ar mânca ceva doar de dragul artei, cu atât mai mult cu cât în momentul de față sunt tot felul de alternative.

”Nu m-am aruncat la nimic până acum. De ce? Dacă pot să găsesc altceva care este fița? Am văzut că este fița asta să te duci să mănânci gândaci, scorpioni și crocodili. Dar de ce? Atâta timp cât găsesc și alte posibilități să mănânc sunt foarte bine așa”, a mai completat Ramona Olaru pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *