Secretul Ioanei Năstase pentru un ten impecabil. Masca naturală pe care o folosește de 20 de ani ca să arate fabulos

Așa are pielea hidratată mereu

Ilie Năstase (77 de ani) are cu ce se mândri! Are o soție superbă, care arată impecabil de fiecare dată când apare în public. Ioana Năstase are mare grijă de felul în care arată, așa că apelează la trucuri naturiste pentru a avea un ten impecabil.

Ioana Năstase preferă rețetele naturiste pentru a-și îngriji tenul

Ioana Simion este actuala parteneră de viață a fostului jucător de tenis, Ilie Năstase. Cei doi s-au căsătorit în 2019, însă în tot acest timp, mariajul lor a fost presărat și cu bune, dar și cu rele. Pe lângă toate scandalurile pe care le-a avut cu fostul sportiv, bruneta nu s-a abătut niciodată de la ritualurile sale de îngrijire.

Bruneta arată extraordinar de bine și are un ten lipsit de imperfecțiuni, și asta pentru că are mare grijă de el. Deși își poate permite creme scumpe de la diverse firme, Ioana Năstase preferă să folosească măști naturale pentru a-și hidrata tenul.

„Aseară am venit de la Constanța și mi-am făcut un tratament la față. Mi-am făcut în casă o mască unde am pus câteva picături de miere de albine, cu câteva picături de lămâie, ulei de măsline și am pus și banană în compoziție. Masca asta este pentru hidratarea tenului și o țin cam 15/20 de minute și este foarte bună.

Pe lângă asta, îmi mai fac un peeling cu zaț de cafea, o dată la o săptămână, unde observ că îmi curăță foarte bine tenul, iar seara, înainte de culcare, mă dau cu o cremă de față și îmi fac masaj facial singură. Eu merg doar pe măști naturiste, pentru că am observat că sunt foarte bune, așa că asta fac de vreo 20 de ani, nu de ieri, de astăzi”, a declarat Ioana Năstase, pentru Click!

Citește și: În ce își investește banii Ioana Năstase: „Nu i-am cheltuit aiurea”. Ea și soțul ei, Ilie Năstase, au afaceri separate

Bruneta și Ilie Năstase locuiesc în chirie

Ioana și Ilie Năstase sunt împreună de cinci ani, dar mariajul lor a fost presărat cu scandaluri mari. În 2021, bruneta a fost nevoită să sune la 112 în urma agresiunii fizice pe care Ilie a avut-o asupra sa. De fiecare dată, cei doi au reușit să treacă peste certuri și să-și mai dea o șansă.

Vara aceasta, Ilie și Ioana s-au mutat într-o vilă, cu chirie, în Otopeni.

„Momentan, stăm tot în vila din Otopeni. Nu am cumpărat-o, pentru că Ilie își dorește ceva mai mare, mai spațios, dar tot în zona asta, în Otopeni, nu în altă parte a Bucureștiului, acum să vedem”, a mai adăugat bruneta.

Citește și: Cum reușește Ioana Năstase să își mențină silueta suplă, la 48 de ani. Obiceiul de la care nu se abate: “Este regulă. Nu am celulită deloc”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *