Secretul lui Kate Middleton pentru a arăta întotdeauna perfect în poze. Cheia este, de fapt, bărbia

"Aceasta este cheia pentru a arăta mereu cel mai bine în fotografii"
Secretul lui Kate Middleton pentru a arăta întotdeauna perfect în poze. Cheia este, de fapt, bărbia

A arăta bine în fotografii este o abilitate care nu este la îndemâna oricui. Frumusețea naturală nu este uneori egalată de aparatul foto. Nu este și cazul ducesei de Cambridge, Kate Middleton, mereu superbă în fața și în spatele reflectoarelor.

Secretul lui Kate Middleton pentru a arăta întotdeauna bine în poze

Stilistul și renumitul TikToker, Miranda Holder, a explicat posibilul truc al lui Kate Middleton într-un videoclip viral. „V-ați întrebat vreodată de ce Kate Middleton arată bine în fiecare fotografie?”, își începea ea filmarea, care a ajuns deja la 3,2 milioane de vizualizări. Cheia, se pare, constă în faptul că ducesa a primit sfaturi despre cum să mențină o imagine aproape perfectă în orice moment. Desigur, frumusețea naturală ajută considerabil, dar trucul folosit de soția prințului William este la îndemâna oricui.

 Secretul lui Kate Middleton. Bărbia paralelă cu solul

„Bărbia ei este întotdeauna paralelă cu solul. Nu se uită niciodată în jos sau în sus. Aceasta este cheia pentru a arăta mereu cel mai bine în fotografii”, a explicat influencerul.

Printre cele aproape 1.000 de răspunsuri la această postare se regăsesc tot felul de opinii. Marea majoritate dintre ei insistă pe cât de „uluitor” de frumoasă este. Alții, pe de altă parte, subliniază importanța de a avea o echipă care să controleze tot ceea ce se publică. „Sunt o sută de fotografii din care poți alege, plus editarea lor”, se poate citi printre răspunsuri, potrivit as.com.

Kate Middleton și Prințul William
Kate Middleton și Prințul William

Ce obiecte vestimentare a încetat să poarte Kate Middleton după ce s-a căsătorit cu prințul William

Kate Middleton a renunțat la multe haine din garderoba ei și le-a înlocuit cu piese vestimentare mai sofisticate imediat după ce a devenit soția prințului William.

Regina Elisabeta a II-a a impus ca femeile din familia regală să poarte decolteuri și lungimi modeste ale fustelor. Această tradiție se respectă de zeci de ani, motiv pentru care Kate a fost nevoită să renunțe la colecția de fuste mini odată ce a devenit ducesă. De asemenea, un hanorac este cu siguranță o opțiune de îmbrăcăminte practică pentru o sesiune de jogging dimineața devreme, dar sigur nu este cea mai bună alegere pentru o ducesă. A renunțat și la blugii cu talie joasă. În perioada când Kate era doar iubita prințului William, una dintre piesele ei vestimentare preferate erau blugii cu talie joasă. Deși a fost deseori văzută îmbrăcată cu astfel de blugi atunci și jeanși albi, acum n-am mai vedea-o purtând așa ceva.

9.4 39 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.