Secretul Madonnei pentru un abdomen plat la 60 de ani. Trucurile folosite de celebra artistă

Află care este rutina de îngrijire a Madonnei pentru a avea un abdomen plat.
Secretul Madonnei pentru un abdomen plat la 60 de ani. Trucurile folosite de celebra artistă

Secretul Madonnei pentru un abdomen plat la 60 de ani constă în sport și o dietă echilibrată. Nu este ușor să ai un abdomen plat după 50 de ani. Organismul și metabolismul suferă modificări care împiedică eliminarea grăsimilor cu ușurință, de aceea regimul alimentar este foarte important.

Madonna este în primul rând o profesionistă în tot ceea ce face. În ciuda faptului că are o carieră de peste 40 de ani, celebra cântăreață continuă să ofere publicului concerte spectaculoase. Fără îndoială, corpul ei arată absolut impresionant și Madonna face tot posibilul să se păstreze într-o formă de zile mari. Dacă vrei să îi calci pe urme, iată câteva dintre sfaturile pe care însăși cântăreața le urmează pentru a avea un corp fabulos indiferent de vârstă. Trucurile folosite de celebra artistă.

Secretul Madonnei pentru un abdomen plat la 60 de ani

Nicole Winhoffer este antrenorul personal al Madonnei de doi ani și jumătate. Aceasta a acordat un interviu pentru Allure, în care vorbit despre exercițiile pe care cântăreața le face pentru a arăta spectaculos la 63 de ani. Nicole Winhoffer a dezvăluit câteva obiceiuri din rutina de mișcare a Madonnei pentru a avea un abdomen plat la peste 60 de ani.

Pentru a profita la maximum de antrenamentul ei, Madonna bea o băutură energizantă înainte să se apuce de antrenament. Această băutură îi oferă mai multă energie pentru a-și construi mușchii. Înainte de a consuma acest tip de băuturi, este rocomandat să te consulți și cu un medic. Aceste tipuri de băuturi ar trebui supravegheate de profesioniști atunci când sunt combinate cu exerciții.

Secretul Madonnei pentru un abdomen plat la 60 de ani
Abdomen plat

Face mișcare în fiecare zi

Madonna se antrenează șase zile pe săptămână, dar rămâne activă zilnic. Potrivit lui Nicole, acest lucru este foarte important, deoarece este cel mai bine să faci mișcare zilnic. „Notează în calendar că în fiecare zi vei face mișcare cel puțin 10 minute”, spune antrenorul Madonnei.

Dansează pentru a pierde în greutate

Exercițiul preferat al Madonnei pentru a pierde în greutate și pentru a arăta spectaculos este dansul. Această activitate este foarte distractivă și poți chiar să arzi până la 900 de calorii într-o perioadă de 45 de minute. Potrivit antrenorului Madonnei, dansul te ajută la tonifierea abdomenului și a mușchilor feselor.

Bea apă de cocos

Pe lângă energizante, Madonna bea adesea apă de cocos în timpul antrenamentelor. Potrivit lui Nicole Winhoffer, nuca de cocos conține potasiu, care este esențial pentru construirea mușchilor. Ține cont de acest sfat și include apa de cocos în dieta ta pentru a vedea rezultate mai bune.

Variază exercițiile

Madonna se antrenează aproximativ două ore o dată, așa că după ceva timp, antrenamentul ar putea deveni plictisitor. Pentru a evita uzura mentală, antrenorul cântăreței adaugă câteva accesorii pentru a face rutina de exerciții mai distractivă. „Întotdeauna încerc să încorporez un accesoriu precum prosoape, o cutie de pilates, scaune sau bare de balet”, spune Nicole.
Așadar, o rutină de exerciții pentru aplatizarea abdomenului nu trebuie să fie plictisitoare sau epuizantă. Cu aceste sfaturi utile poți încerca să îți formezi propria rutină pentru a avea un abdomen plat în scurt timp. Rezultatele nu vor fi vizibile imediat, dar cu cât ești mai consecventă, cu atât mai repede vei remarca și diferențele.

Citește și Madonna este din nou singură la 63 de ani. De ce i-a spus adio iubitului cu 35 de ani mai tânăr

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.