Secretul numelui „Zaiafet”. De ce l-a ales Horia Sârghi și motivul pentru care are atât de mult succes VIDEO EXCLUSIV

Cum poți avea succes cu un canal de YouTube care prezintă conținut de cultură generală într-o lume a senzaționalului.
Secretul numelui „Zaiafet”. De ce l-a ales Horia Sârghi și motivul pentru care are atât de mult succes VIDEO EXCLUSIV

Zaiafet este unul dintre cei mai cunoscuți youtube-eri din România. Într-o lume a senzaționalului și a știrilor de tip ”breaking news”, care adesea atrag cea mai mare audiență, el a ales să facă ceva cu totul diferit: un canal de YouTube cu conținut numai de cultură generală. Iar materialele pe care le publică nu sunt deloc mici, ajungând chiar și până la 60 de minute un singur episod. Chiar și așa, celebrul creator de conținut a ajuns la cifre uriașe. El a dezvăluit care este secretul numelui ”Zaiafet” în cadrul ediției din această seară a emisiunii Ego Life by Dana Săvuică. Iată de ce și-a ales Horia Sârgi acest pseudonim și cum a ajuns să aibă atât de mult succes.

Secretul numelui „Zaiafet”. Horia Sârghi dezvăluie de ce a ales acest nume

În cadrul ediției cu numărul 74 a emisiunii EGO Life, celebrul vlogger și youtuber Zaiafet a vorbit despre canalul său și despre educație. Horia Sârghi a mărturisit de ce a ales numele Zaiafet și ce l-a determinat să meargă pe acest drum. El susține că face acest lucru din pură pasiune și că nu își dorește să schimbe mentalități.

Se poate mândri cu cifre cu adevărat remarcabile în mediul online. Canalul său a adunat peste 204 milioane de vizualizări și peste 800.000 de abonați. Iar succesul său este cu atât mai impresionant cu cât vloggerul prezintă doar materiale lungi. Videoclipurile sale au o durată cuprinsă între 10 și 60 de minute.

Horia Sârghi a dezvăluit care a fost motivul pentru care a ales numele ”Zaiafet”.

”Am căutat un nume cu Z ca să fiu ultimul din lista de pe YouTube. Era bătaie pe primul loc și erau deja prea multe canale cu A.”, a spus Horia Sârghi.

Cum a ales Zaiafet nișa educației pentru canalul său de YouTube

A știut încă de la început că a crea un canal de YouTube despre cultură generală care să aibă succes va fi o misiune extrem de dificilă, în contextul în care o plaja generoasă de public consumă conținut care se încadrează în cu totul alte tipare.

Însă cu toate acestea nu i-a fost teamă să înoate cu ”rechinii” și a răzbit într-un ocean plin de content mai mult sau mai puțin educativ. Și-a ales o nișă care prezintă din ce în ce mai puți interes în zilele noastre: educația.

”Pe YouTube nu deschizi în mijlocul emisiunii (în comparație cu televiziunea n.r.). Tot timpul pornești de la început și tu ai ales să te uiti la asta. Aleg după titlu.

Poate să fie ceva de nișă și să știi că o să se uite multă lume prin simplu fapt că există totuși oameni interesați de asta și nefiind difuzat la o oră fixă, cum este la televizor, atât timp cât eu am abordat subiectul acesta, cei interesați o să îl găsească mai devreme sau mai târziu.”, a explicat celebrul youtube-er.

Ediția din această seară a emisiunii EGO Life poate fi urmărită pe www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *