Secretul pe care Florin Piersic l-a ascuns toată viața. Câți copii are actorul, de fapt. Nimeni nu a știut de Măriuca: “Mă urmărea chipul ei”

Iată ce secret a ascuns Florin Piersic toată viața!

Florin Piersic nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați actori pe care țara noastră i-a dat. Cu toate astea, puțini cunosc amănunte din viața sa personală. El este tatăl lui Florin Piersic Junior, fiu care i-a călcat pe urme marelui artist, dar și al lui Daniel Piersic, economist, stabilit de multă vreme în Austria. Însă, în afară de aceștia, maestrul mai are o fiică. Până de curând, nimeni nu a știut de existența ei!

Florin Piersic mai are un copil, în afară de Florin și Daniel

În vârstă de 87 de ani, Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori. Prima oară și-a unit destinul în anul 1962, cu actrița Tatiana Iekel, iar din acest mariaj a rezultat Florin Piersic Junior, astăzi actor renumit în România.

A doua oară, artistul s-a căsătorit în 1975, cu Anna Szales, femeie alături de care a devenit tată pentru a doua oară. Aceasta i-a dăruit maestrului tot un băiat, pe Daniel Piersic. Acesta este stabilit de multă vreme în Austria, iar acolo lucrează ca econimist.

Ultimul mariaj al lui Florin Piersic a fost cu Anna Torok. Toate aceste informații sunt cunoscute deja de fanii înfocați ai artistului, însă nu multă lume știe că el are și o fiică, în afară de cei doi băieți.

Dan Negru a dezvăluit secretul lui Florin Piersic

Cel care a dezvăluit secretul lui Florin Piersic a fost nimeni altul decât celebrul prezentator TV de la Kanal D, Dan Negru. Vedeta a dorit ca de Crăciun să afle toți românii povestea Măriucăi.

”Las aici povestea lui Florin de Crăciun.
A ținut-o ascunsă zeci de ani pentru că binele se face în liniște!
Povestea fetiței pe care a înfiat-o demult…
Florin e unul din oamenii de la care am învățat ca nu rămâne nimic după noi decât bunătatea!
Fii bun! Doar asta rămâne…”, a scris Dan Negru pe Facebook, unde a distribuit o parte din interviu.

”Fetița mi-era foarte dragă”

În cadrul interviului, Florin Piersic a mărturisit unde a întâlnit-o pe micuță și cum a interacționat cu ea. Totodată, artistul a spus și cum a luat decizia de a o înfia pe Măriuca.

”Stătea și se uita la mine. Și eu o sesizam. Frumușică, parcă era un cap de-al lui Grigorescu. Am în imagine câțiva dintre pictorii români care au făcut tablouri pe care eu nu pot să le uit niciodată. Și mă uitam la ea, avea și o băsmăluță. Mă urmărea chipul ei. I-am spus pe tine cum te cheamă? ”Maria”.

Zic: ”Măriucă dragă, extraordinară ești, dar de ce te uiți așa la mine?”. ”Pentru că vă iubesc!”. ”Mă iubești pe mine? De ce?”. ”Nu știu, dar vă iubesc mult”. (…) I-am spus: ”Unde locuiești, ce fac părinții tăi?”. ”Nu mai am părinți”. Cum? ”Mama a căzut de pe un car cu fân și a făcut o boală, nu a mai putut să o salveze nimeni. După două săptămâni, a murit și tata”. ”Și tu unde stai?” ”Stau la o mătușă”. (…) Și ne-am dus la ea.

Fetița mi-era foarte dragă. Eu am avut o soră care s-a pierdut, în 42. Vreau să fac ceva pentru fetița asta. Zic: ”vreau să o înfiez!”. Dragilor, e foarte important ce vă spun acum. Atunci, așa am simțit că vreau să o înfiez”, a dezvăluit Florin Piersic, în cadrul interviului cu Dan Negru.

Cum au reacționat părinții lui Florin Piersic

Atunci când a întâlnit-o pe Măriuca, Florin Piersic avea un program destul de încărcat. Artistul era căsătorit, iar cariera sa era în plină ascensiune și timpul îi lipsea cu desăvârșire. Atunci, tatăl lui a încercat să îi explice că înfierea unui copil nu este deloc un lucru simplu, ci din contră, o responsabilitate foarte mare.

”Am ținut legătura și m-am dus la București și le-am spus părinților mei. Atunci, tata a spus: ”Florin, tu ai atâtea probleme, noi suntem deja în vârstă. Te angajezi la un lucru foarte grav, pentru că tu trebuie să o aduci la București”.

Eram căsătorit, aveam probleme. Atunci i-am ascultat pe părinții mei, dar imediat am luat legătura cu ea, pentru că mă duceam des la Baia Mare. Și de atunci… am spus așa: că tot ceea ce câștig eu de la teatru, salariul meu, îl trimit fetiței acesteia”, a spus actorul.

Citește și Femeia celebră cu care Florin Piersic a trăit o dragoste intensă: “Era marele trofeu, ca Angelina Jolie acum”. Detalii neștiute din trecutul amoros al actorului!

Ce face Măriuca acum

În toți acești ani, Florin Piersic a sprijinit-o așa cum a putut pe Măriuca, iar cei doi păstrează şi astăzi legătura. Fetița de atunci s-a transformat într-o adevărată femeie care și-a întemeiat propria familie.

Maria este căsătorită și are două fete mari. ”Acum, când noi vorbim, Maria are două fete mari, e căsătorită și tabloul meu este în casa ei de la Drobeta-Turnu Severin.

Măriuca spune că Florin Piersic este binefăcătorul ei. S-a căsătorit cu un om excepțional. Pe una dintre fetele ei o cheamă Florina, iar pe cealaltă Ștefania, după numele meu.

Nu am devoalat până acum povestea asta, pentru că sună a laudă, dar nu este o laudă, e o pomană. E ceva de suflet. Eu în ea am văzut-o pe sora mea”, a conchis maestrul.

Citește și Cum arată casa lui Florin Piersic din Cluj-Napoca. E situată într-o zonă bună: “N-am spus nimănui”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *