Secretul pe care îl ascunde Patrick Mouratoglou în cazul de dopaj al Simonei Halep. Imaginea care îl dă de gol

Imaginile cu Patrick Mouratoglou au fost interpretate diferit

Scris de: Daoud Andra

04 Nov. 2022

Secretul pe care îl ascunde Patrick Mouratoglou în cazul de dopaj al Simonei Halep. Imaginea care îl dă de gol

Încă de când a izbucnit scandalul de dopaj al Simonei Halep, numele lui Patrick Mouratoglou a fost invocat des. Francezul era antrenorul lui Halep în perioada în care aceasta a făcut testul anti-doping cu rezultat pozitiv, însă între timp au încheiat colaborarea. Cum a apărut recent Mouratoglou și de ce cred mulți că antrenorul ascunde ceva.

Cum s-a afișat Patrick Mouratoglou, în plin scandal de dopaj al Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a fost nu doar antrenorul Simonei Halep, ci și un apropiat al acesteia în perioada în care au colaborat. Francezul se ocupa de pregătirea sportivei în vară, atunci când ea a participat la US Open și a făcut testul anti-doping cu rezultat pozitiv. Cei doi au încheiat colaborarea toamna aceasta, iar recent antrenorul a fost surprins într-o ipostază total neașteptată.

În timp ce Simona trece prin cea mai grea perioadă a carierei, Mouratoglou își vede în continuare de cariera de antrenor. După ce a încheiat colaborarea cu românca, acesta are un nou elev, în vârstă de 19 ani, pe nume Holger Rune. Mouratoglou l-a însoțit pe acesta la turneul Masters de la Paris și a fost surprins într-o ipostază neașteptată.

Tehnicianul a stat în tribune și a fost cât de poate de relaxat și vesel în timp ce își urmărea elevul evoluând pe teren. Cei care au văzut imaginile cu antrenorul le-au interpretat diferit. În timp ce unii au spus că acestuia nu îi pasă de situația Simonei, alții au fost de părere că Mouratoglou ascunde ceva și că ar putea avea un as în mânecă, pentru a o ajuta pe Simona Halep să demonstreze că nu s-a dopat.

Secretul pe care îl ascunde Patrick Mouratoglou
Mouratoglou a fost numai un zâmbet la meciul elevului său

Ce s-a aflat despre Mouratoglou, după scandalul în care este implicată Simona Halep

După ce Halep a picat testul anti-doping, mulți au arătat cu degetul în direcția antrenorului ei de la acea vreme. Academia Mouratoglou se ocupa exclusiv de pregătirea Simonei în perioada în care ea a participat la turneele din America. La scurt timp după ce s-a aflat că a fost testată pozitiv la Roxadustat, au început să iasă la iveală detalii controversate despre antrenor.

De-a lungul timpului, Patrick Mouratoglou s-a ocupat de pregătirea mai multor jucătoare celebre. Printre ele se numără și Aravane Rezai, în vârstă de 35 de ani, deținătoare a 4 titluri WTA. Aceasta a dezvăluit recent metodele folosite de francez în procesul de pregătire și faptul că acesta își dorea rezultate cu orice preț.

„Nu aș spune că este un antrenor grozav, dar aș spune că este un mare om de afaceri: știe să joace, să analizeze lucrurile din punct de vedere tactic. Dar dacă intru în detalii… Când am câștigat la Madrid, nici nu vă puteți imagina ce a făcut cu mine! M-a pus sub atâta presiune pentru a câștiga acel turneu…

A vrut rezultate cu orice preț! Abia am mâncat și am băut doar un pahar de lapte în fiecare zi. Nu am mâncat micul dejun, nu am putut ridica telefonul, cardul de credit, nimic. Era ca într-o închisoare! Mă trezeam la 6 dimineața să alerg o oră sau două, făceam fitness chiar înainte de meci, era prea mult”, a declarat Aravane Rezai.

6.8 45 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.