Secretul pe care soțul meu îl ascundea de 15 ani. Șocul pe care l-am avut într-o seară când am descoperit ce face

Nu mi-a venit să cred când am văzut ce face și de atunci mă gândesc doar la divorț. Nu mai pot trăi cu un asemenea obsedat în casă.
Secretul pe care soțul meu îl ascundea de 15 ani. Șocul pe care l-am avut într-o seară când am descoperit ce face

Eu cred că toți avem secrete. Și mai cred că așa este normal. Unele lucruri nu ar trebui să fie dezvăluite nimănui, fie că țin de intimitate sau sunt foarte personale. Nu toate ar trebui să fie dăunătoare. Dar uneori, astfel de lucruri sunt dezvăluite accidental și efectele pot fi devastatoare. Secretul pe care soțul meu îl ascundea de 15 ani a avut un astfel de efect. Toată lumea mea s-a năruit, tot ce am construit împreună cu el în relația asta s-a anulat, după ce am aflat ce face.

Când ne-am căsătorit, în urmă cu mai bine de 15 ani, eram doar un cuplu de îndrăgostiți. Eu aveam 25 de ani, iar el 27. Credeam că vom trăi împreună fericiți până la adânci bătrâneți. El e medic, iar eu lucrez în învățământ. Viața noastră părea perfectă.

Apoi a venit pe lume fetița noastră, care ne-a completat pe amândoi și am înțeles că abia atunci, viața noastră era cu adevărat perfectă. Și, deși au trecut anii și noi ne-am mai schimbat, pasiunea dintre noi a rămas la fel. Chiar mă miram uneori că nu-i păsa dacă eram obosită și cu cearcăne adânci sau miroseam a mâncare după ce am gătit toată ziua, mă dorea întotdeauna cu aceeași pasiune.

Îmi plăcea gândul că mă găsește atractivă oricum. Dar mă și miram când auzeam unele colege – când mai aveam câte o discuție „ca între fete” – că pasiunea se mai stinge în cuplu, cu timpul. Îmi părea rău pentru ele că nu se mai bucură de tot ce ne poate da viața de familie.

Secretul pe care soțul meu îl ascundea de 15 ani

Asta, însă, până când am aflat secretul pe care soțul meu îl ascundea de 15 ani. Am ajuns la 40 de ani să constat că tot ce am trăit a fost o minciună și că am trăit în casă, de fapt, cu un monstru. Un obsedat, un deviat sexual. Șocul pe care l-am avut când am descoperit ce face este de nedescris.

Începusem să nu mai dorm bine, din cauza stresului. Perioadă cu examene, cu meditații, elevi care aveau nevoie de toată atenția mea, stresul a început să-și pună amprenta și primul simptom a fost că nu mai puteam dormi bine. Așa se face că m-am trezit într-o noapte, la scurt timp după ce am adormit, și am vrut să merg la baie. Surpriză însă, acolo prin ușa întredeschisă l-am zărit pe soțul meu. Se autosatisfăcea cu telefonul în mână, pe care rulau imagini pentru adulţi. Nu mi-a venit să cred când l-am văzut ce face, am crezut că nu văd bine.

Mă gândesc să divorțez

Am plecat tiptil de lângă ușă și nu am știut cum să reacționez, dar m-a auzit. Și-a dat seama că l-am văzut și evident că a urmat o discuție. Mi-a spus că a făcut asta dintotdeauna. Are poze cu femei dezbrăcate și că se autosatisface, uitându-se la ele, mereu. Sau cu imagini pornografice pe care le are salvate în telefon.

El îmi tot spune că e normal pentru un bărbat, că ei au altfel de nevoi decât noi, femeile. Eu însă nu știu ce să cred. Acum, de câte ori vrea să se apropie de mine, îmi vine în minte doar imaginea aceea cu el și nu mai pot fi aceeași persoană. Atracția mea pentru el, pasiunea mea, totul s-a năruit. Ba, din contră, eu mă gândesc tot mai adesea la divorț. Nu cred că mai pot trăi în casă cu un astfel de obsedat, după ce am aflat secretul pe care soțul meu îl ascundea de 15 ani.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *