Secretul pe care Vladimir Putin îl protejează cu cea mai mare sfinţenie. Ce ascunde, de fapt, în Elveţia

Vladimir Putin și Alina Kabaeva ar avea o relație de mai mulți ani și doi copii împreună
Secretul pe care Vladimir Putin îl protejează cu cea mai mare sfinţenie. Ce ascunde, de fapt, în Elveţia

Secretul pe care Vladimir Putin îl protejează cu cea mai mare sfinţenie. În ultimele luni, presa internațională a scos la iveală informații potrivit cărora președintele rus și fosta gimnasă Alina Kabaeva ar avea o relație de mai mulți ani, dar și doi copii împreună, care ar locui cu mama lor în Elveția. Recent însă au apărut informații noi cu privire la relația liderului de la Kremlin cu presupusa lui amantă.

Secretul pe care Vladimir Putin îl protejează cu cea mai mare sfinţenie

O publicație elvețiană, care citează ca sursă o prietenă apropiată de-ale fostei gimnaste, relatează faptul că Vladimir Putin și Alina Kabaeva ar fi de mai mulți ani împreună. Mai mult decât atât, jurnaliștii elvețieni spun că președintele rus și fosta sportivă ar avea împreună doi băieți, de 3 și 7 ani, care locuiesc în momentul de față cu mama lor în Elveția.

În mod evident, nici Vladimir Putin și nici presupusa lui amantă nu au recunoscut niciodată că ar avea o relație.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, în presa internațională au apărut detalii noi cu privire la povestea de iubire dintre cei doi. Se pare că liderul de la Kremlin și fosta gimnastă și-ar fi oficializat relația în mare secret. Cei doi s-ar fi căsătorit după ce Alina Kabaeva s-a afișat la o competiție de gimnastică purtând la mâna stângă ceea ce părea a fi o verighetă.

Potrivit publicației elvețiene, unul dintre cei doi copii ai cuplului s-ar fi născut în 2015, la clinica Sant’Anna din zona Lugano, Elveția, iar celălalt la Moscova în 2019.

Jurnaliștii elvețieni spun că informațiile publicate provin de la o prietenă apropiată de-ale medicului ginecolog care ar fi asistat-o la ambele nașteri pe Alina Kabaeva și în care Vladimir Putin are mare încredere.

Vladimir Putin și Alina Kabaeva
Vladimir Putin și Alina Kabaeva

Cine este Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin

Alina este singura gimnastă din lume al cărei nume este înscris în Guinness Book. Kabaeva a obținut un record, după ce a devenit de cinci ori campioană europeană: niciun sportiv din întreaga istorie a gimnasticii ritmice nu a obținut un astfel de rezultat.

Sportiva a fost medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004. De asemenea, a obținut medalia de argint la JO de la Sidney 2000. La aceste succese se adaugă 9 medalii de aur, 3 de argint şi două medalii de bronz mondiale, 15 de aur la Europene şi 5 locuri pe podium la Cupa Mondială, între 1998 şi 2007.

Potrivit jurnaliștilor de la Russian Cosmopolitan, „Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase și secrete femei din țara noastră. Gimnasta nu apare aproape niciodată în public. Nu [apare în] rețelele de socializare. Nu este posibil să o vezi întâmplător pe stradă sau în centrele comerciale.”

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
8.2 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Ermurache Aurora Sarrya Georgeta

    IN SFIRSIT UN ARTICOL PERFECT LA DUMNEATA!
    NU TI ADUC ELOGIU, CI ESTE REALITATEA PURA IN VIZIUNEA MEA SI N PLUS MENTIONEZ CA AZI CITIND TOATE ARTICOLELE CU SUBIECTUL:”CELEBRITATI” ESTI AL DOILEA CU NOTA 10! PRIMUL FIIND UN +10!ETETE CA SE POATE!AURora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *