Vladimir Putin, operat în mare secret de cancer? Planul ascuns pe care îl are liderul de la Kremlin

Vladimir Putin s-ar confrunta cu probleme serioase de sănătate. Urmează să fie operat în mare secret? Detalii despre situația de la Kremlin.
Vladimir Putin, operat în mare secret de cancer? Planul ascuns pe care îl are liderul de la Kremlin

În plin război, Vladimir Putin va fi operat în mare secret? Zvonul că liderul de la Kremlin suferă de cancer a fost dat de media rusă, pe lângă alte detalii cu privire la situația actuală, dar și despre cine îi va ține locul în perioada în care el se va afla în convalescență.

Vladimir Putin, operat în mare secret de cancer?

Știrea că Vladimir Putin ar avea probleme de sănătate a apărut încă de acum aproximativ doi ani, atunci când s-a scris că ar suferi de cancer abdominal. Acum, media rusă General SVR a publicat declarațiile unui fost soldat rus de rang înalt cu privire la starea de sănătate a lui Vladimir Putin.

“Medicii spun că este nevoie de operație, însă momentan nu a fost stabilită data. Va fi supus unei intervenții chirurgicale și o perioadă va fi incapabil să își desfășoare activitățile firești. Știm foarte bine că are cancer și boala Parkinson, așa cum am spus de multe ori. Maladiile progresează”, a spus fostul soldat de rang înalt, conform thesun.co.uk.

Va fi Vladimir Putin operat de cancer în mare secret? Liderul de la Kremlin ar fi amânat deja o dată intervenția chirurgicală și ar urma să aibă loc după data de 9 mai, când în Piața roșie va fi comemorată Ziua Victoriei în cinstea biruinței Rusiei în cel de-al Doilea Război Mondial.

De asemenea, conform unor jurnaliști ruși exilați care au făcut recent investigații, Vladimir Putin ar suferi de cancer la tiroidă și ar fi în permanență înconjurat de medici.

În tot acest timp, Kremlinul a negat că Vladimir Putin ar avea probleme medicale și a transmis că starea acestuia de sănătate este una bună.

Toate zvonurile legate de problemele lui Vladimir Putin au fost alimentate recent de imaginile cu acesta în timpul unei întâlniri cu Alexander Lukaşenko, președintele Belarusului, dar și de faptul că în ultima perioadă a dispărut din spațiul public.

Cine îi va ţine locul lui Vladimir Putin

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, liderul de la Kremlin ar urma să îl lase pe șeful Consiliului de Securitate, Nikolai Patrușev, să preia controlul asupra invaziei din Ucraina, în perioada în care el va fi operat.

Nikolai Patrușev și Vladimir Putin se știu încă de când activau împreună în serviciile secrete ale Rusiei. Președintele al Consiliului de Securitate al Federației Ruse încă din 2008, Nikolai este cel mai puternic om din cercul intim al lui Vladimir Putin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
6.4 171 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Poate vrea sa mierleasca, de ce sa fie retinut?! Ar face un mare bine omenirii daca ar crapa

  • Un „soldat de grad inalt”. Draga Petronela, dupa traducerea cu Google, inainte de a semna si tipari, CITESTE te rog. Armata e pe functii si pe grade. In armata sunt militari si angajati civili.
    Poti spune „un militar cu grad inalt” sau „un ofiter cu grad inalt”, soldatul e militarul de la baza piramidei. Gradele militare incep cu gradatii, subofiterii si continua cu ofiterii si generalii.

  • Praful și pulberea să se aleagă de criminalii aceștia si, de asemenea, de toți cei care mențin, încurajează acest război absurd !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *