Secretul Ralucăi Bădulescu pentru a-și menține silueta, după ce a slăbit incredibil de mult. „Chestia asta mă liniștește”

Raluca Bădulescu: „Nu există zi fără dulce la mine”

Scris de: Daoud Andra

28 Apr. 2023

La 48 de ani, Raluca Bădulescu este într-o formă de zile mari. Jurata de la „Bravo, ai stil!” se laudă cu măsuri de fotomodel și recunoaște că face sacrificii pentru a se menține în formă, mai ales că s-a luptat în trecut cu kilogramele în plus. Care este secretul Ralucăi Bădulescu pentru a-și menține silueta și la ce alimente nu poate să renunțe.

Acesta este secretul Ralucăi Bădulescu pentru a-și menține silueta

Raluca Bădulescu cântărește în prezent mai puțin de 50 de kilograme, după cum a mărturisit chiar ea, la un moment dat. În urmă cu mai mulți ani, a optat pentru o intervenție la nivelul stomacului, pentru a pierde în greutate. Vedeta cântărea atunci peste 100 de kilograme, dar a reușit să ajungă la greutatea și formele mult visate.

Citește și: De ce Cătălin Botezatu nu a invitat-o pe Raluca Bădulescu să defileze la prezentările sale de modă, deși acum are o siluetă de fotomodel VIDEO EXCLUSIV

O astfel de siluetă presupune sacrificii, însă jurata de la „Bravo, ai stil!” recunoaște că nu renunță la micile ei plăceri culinare. Una dintre acestea o reprezintă dulciuri, care nu îi lipsesc niciodată, după cum a mărturisit de curând.

„Vă dați seama că ăsta este cel mai mare compliment, că la 48 de ani am măsuri de model. Este un vis împlinit. Mai ales că la „Bravo, ai stil!” am ocazia să îmbrac ținute create de designeri români și intru în prototipurile pentru manechine, de unde rezultă că nu pot fi decât foarte fericită. Fac sacrificii din punct de vedere culinar, și aici mă refer la faptul că mănânc puțin și des, dar din toate, nu mă abțin de la nimic. Se știe că dulciurile sunt plăcerea mea vinovată. Nu există zi fără dulce la mine.”, a spus Raluca Bădulescu, pentru revista Viva!

Citește și: Ce are Raluca Bădulescu în toată casa: „Deja o să se intre așa pe lateral și din ușă mă arunc direct în pat”. Cum s-a reinventat pentru noul sezon Bravo, ai stil VIDEO EXCLUSIV

Secretul Ralucăi Bădulescu pentru a-și menține silueta, după ce a slăbit incredibil de mult
Raluca Bădulescu se laudă cu o talie de model

Mănâncă pizza și fast food

În urma intervenției de micșorare a stomacului, vedeta de la Kanal D a început să mănânce cantități foarte mici de alimente. Așa reușește să își mențină silueta și să nu se abține de la nimic din ce îi place. Are însă grijă la cantitate și nu exagerează niciodată.

Citește și: Cadoul inedit pe care Raluca Bădulescu l-a primit la 18 ani: „Știi cât am visat să am și eu?”. Ani buni și-a dorit asta VIDEO EXCLUSIV

„Nu am niciun fel de restricție alimentară. Ăsta este un fel de mindset, care este foarte important, pentru că, dacă aș ști că poate interveni vreo restricție alimentară, aș deveni un pic frustrată și nefericită. Deci meniul meu zilnic arată în funcție de orice îmi pică în fața ochilor; pot să îmi permit să gust din orice îmi face plăcere, chestia asta mă liniștește. Pot să mănânc salate, musaca, pizza, fast-food, dar, repet, puțin din toate. Și să nu uit de nelipsitele bomboane și covrigi. Am rămas fidelă covrigilor, oricât ar fi Regina Regească de regină.”, a mai spus Raluca Bădulescu, pentru aceeași revistă.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *