Secretul relației armonioase dintre Teo Trandafir și fiica sa adolescentă: „Maia nu mă ceartă, mă lămurește”

Secretul relației armonioase dintre Teo Trandafir și fiica sa adolescentă: Maia nu mă ceartă, mă lămurește

Secretul relației armonioase dintre Teo Trandafir și fiica sa adolescentă. Maia, fiica lui Teo Trandafir, a împlinit anul acesta 18 ani. De-a lungul timpului, cele două au construit o relație bazată pe încredere și susținere reciprocă. Sunt extrem de apropiate și se sprijină reciproc, indiferent de situație.

Teo Trandafir este extrem de mândră de fiica ei. Vedeta Kanal D și-a deschis sufletul și a vorbit recent despre relația pe care o are cu Maia. Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit care este secretul armoniei dintre ele.

Secretul relației armonioase dintre Teo Trandafir și fiica sa adolescentă

Teo Trandafir este uimită de cât de repede a trecut timpul, iar micuța Maia s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cu toate acestea, fiecare amintire legată de fiica ei este viu întipărită în memoria îndrăgitei prezentatoare TV.

Vedeta Kanal D își amintește de momentele în care Maia era doar un bebeluș și încerca să o protejeze pentru a nu se zgâria pe față, iar dintr-o dată a văzut-o mare.

„Orice părinte întrebi pe lumea asta îți va da același răspuns; evident că nu știu când a trecut timpul. Parcă ieri învățam să o înfăș cu o eșarfă de mătase, pentru că avea, ca orice nou-născut, gesturi bruște și dădea din mânuțe, și se zgâria pe față, și se speria. Medicul mi-a spus să o înfăș ușor în ceva de mătase sau bumbac, astfel încât să își miște mânuțele, dar să nu îi ajungă la față. Asta îmi aduc aminte exact și este una dintre amintirile care și acum sunt vii.

Îmi mai amintesc că, într-o seară, eram adâncită într-o lectură și lângă mine a apărut o tânără pe care nu am recunoscut-o, era Maia care proba o rochie și era așa de frumoasă de parcă nu aș fi văzut-o cu cinci minute mai devreme.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit revistei Viva!

„Maia nu mă ceartă, mă lămurește”

Prezentatoarea TV și fiica ei au o relația cu totul specială. Se susțin necondiționat și își povestesc una alteia absolut toate secetele. Maia nu-i reproșează nimic mamei sale și de multe ori îi oferă sfaturi.

„Maia nu mă ceartă, mă lămurește, îmi arată unde i se pare că procedez altfel decât ar face ea și de ce. Îmi spune de fiecare dată: „Faci cum vrei, dar după părerea mea cel mai bine e să faci așa, că mă înțelege; dar faptul că îmi spune niște lucruri nu înseamnă că trebuie să le simt și eu, ci că o altă perspectivă s-ar putea să mă ajute.”, a mai declarat Teo Trandafir.

Citește și: „Bărbatul celebru cu care Teo Trandafir nu a vorbit 20 de ani: „Relația a început prost”

6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.