Secretul relației dintre Alexia Eram și Mario Fresh. Artistul nici nu vrea să audă de facultate, deși fiica Andreei Esca excelează la acest capitol VIDEO EXCLUSIV 

Mărturisiri incredibile despre relația lor

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de foarte mulți ani, iar aceștia, la un moment dat, au avut o relație la distanță, când tânăra a studiat în Anglia. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, cei doi au vorbit despre cum percep distanța, iar artistul a explicat de ce nu și-a dorit să facă o facultate, deși familia lui a vrut acest lucru.

Mario Fresh și Alexia Eram: “Suntem foarte mulțumiți de alegerile pe care le-am făcut în viață”

Mario Fresh și Alexia Eram s-au iubit la distanță cât timp tânăra a mers la facultate, în Anglia. Totuși, cei doi susțin că sunt obișnuiți cu acest lucru și se susțin, indiferent de alegeri, chiar dacă poate să intervină distanța la un moment dat:

Mario Fresh: Suntem foarte obișnuiți cu treaba aceasta, dar nu cred că mai este cazul. Nu știu dacă ea mai vrea să mai meargă să facă un master.

Alexia Eram: Și chiar dacă am mai vrea să facem ceva pentru noi, cred că este important să ne respectăm deciziile. Dacă pentru el este important să meargă undeva, timp de o lună să facă muzică în altă țară sau habar n-am, îl susțin cu cel mai mare drag.”

Ce le-a spus Mario Fresh părinților și bunicilor când l-au rugat să meargă la facultate

De asemenea, Mario Fresh le-a demonstrat rudelor că nu este nevoie să facă o facultate, ținând cont că se implică în domeniul muzical încă de la o vârstă fragedă. Pe de altă parte, drumul Alexiei Eram a fost unul diferit:

Mario Fresh: Nu am nevoie, chiar nu am. Bine, este o discuție foarte lungă, am avut-o cu părinții, cu bunicii. Tot mă împingeau să fac facultatea după ce am terminat liceul. Nu am fost de acord, profesez în domeniul muzical de când aveam 5 ani, am învățat tot ce aveam de învățat pentru a putea să am grijă de mine, să fac banii mei și să mă întrețin. Le-am explicat acest lucru, au înțeles, le-am și demonstrat imediat după ce am avut discuția. La ea este un domeniu mai dificil și diferit și a trebuit să meargă să facă.

Alexia Eram: Eu nu știam ce o să fac și încă nu eram sigură de domeniul în care vreau să profesez. Am vrut să fac o facultate. Am vrut să plec în străinătate, să fac o facultate de modă, a fost mai diferit. El deja cânta, avea concerte. Suntem OK.

Mario Fresh: Suntem foarte mulțumiți de alegerile pe care le-am făcut în viață.”

Cine vine cu ideile pentru TikTok-uri

Mulți fani se bucură enorm în momentul în care cei doi postează câte un TikTok în care dansează. Alexia Eram ne-a mărturisit că ea vine cu aceste idei, ținând cont că a făcut dans sportiv când era mică. Totuși, artistul recunoaște că nu se pricepe chiar așa de bine la acest domeniu:

Alexia Eram: Eu am făcut dans sportiv când am fost mai mică. Îmi place foarte mult să dansez cu Mario.

Mario Fresh: Bine, Mario are două picioare stângi. Durează vreo 2-3 zile să învăț cei 3 pași, după care facem și TikTok-ul. Mai durează vreo 2-3 ore să filmăm TikTok-ul. Am două picioare stângi în materie de dans sportiv. Dar, așa, mă mișc stânga dreapta, nu am nicio problemă.”

Citește și Cel mai jenant moment pe care l-a trăit Alexia Eram: “Doamne ajută că nu a văzut nimeni!” Pe ce cheltuiește fiica Andreei Esca cei mai mulți bani VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *