Secretul relației dintre Gina Chirilă și Bogdan Vlădău. Cum au reușit să aibă mereu grjiă de carieră și căsnicie: “Ne-am înțeles în această privință”. Sunt de 11 ani împreună VIDEO EXCLUSIV

Ce înțelegere au făcut cei doi

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează de foarte mulți ani un cuplu, iar cei doi se bucură de o minunată fetiță, Katia. Totuși, de-a lungul timpului, aceștia au avut grijă de povestea lor de dragoste, în timp ce s-au axat și pe cariere. Frumoasa blondină a vorbit despre acest aspect într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro.

Gina Chirilă, despre relația cu Bogdan Vlădău: “A existat doza de libertate de care aveam nevoie”

Gina Chirilă ne-a explicat că în relația pe care o are cu Bogdan Vlădău a existat mereu o doză de libertate, ținând cont că vedeta are o carieră în modelling și a trebuit să fie plecată pentru diferite proiecte. Întrebată cum s-a schimbat povestea de dragoste de-a lungul timpului, blondina a punctat că fiica lor i-a maturizat:

“Trebuie, cumva, să ne oferim o libertate. Eu să mă ocup de ce am de făcut, el de treburile lui. Ne-am înțeles în această privință tot timpul. A existat doza de libertate de care aveam nevoie. Culmea e că nu am fost plecată din cauza pandemiei, am fost și însărcinată. Acum am început să plec din nou, dar, bineînțeles, stau mai mult pentru că îmi petrec timpul cu fetița mea. Nu știu, cumva, cred că a sudat treaba aceasta, cu copilul. A maturizat cumva.”

Citește și Ce plăcere vinovată are Gina Chirilă. La ce nu se poate abține atunci când vine vorba de mâncare: “Nu pot să refuz!” VIDEO EXCLUSIV

Ce sfat are pentru tinerele care visează la o carieră în modelling

De asemenea, vedeta nu știe dacă micuța ei o să îi calce pe urme, însă are un sfat prețios de oferit pentru toate tinerele care își doresc să aibă o carieră în modelling. Vedeta ne-a dezvăluit că fetele care vor să se implice în acest domeniu nu trebuie să renunțe la educație:

“Chiar nu știu ce să îți răspund. O să știu când o să crească, o să vorbească și o să îmi explice. Probabil o să știu în momentul respectiv. (n.r. de ce o să o protejeze dacă o să îi calce pe urmă) Sfatul pe care pot să îl dau tinerelor care vor să urmeze calea aceasta este să nu renunțe la educație, să nu creadă că dacă ești model nu trebuie să ai ceva în cap pentru că la sfârșitul zilei tu trebuie să iei deciziile și o decizie luată greșit te costă, cumva, tot parcursul vieții. Să nu renunțe la educație, să nu renunțe la a se descoperi pe ele, de a se autodepăși. Nu mi se pare că modelling-ul anulează educația, părerea mea.”

Citește și Gina Chirilă, despre hărțuire, presiune și înfometare în lumea modei: “Se întâmplă, din păcate” EXCLUSIV

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *