Selena Gomez, în lacrimi. Ce a emoționat-o peste măsură pe celebra artistă. Nu s-a sfiit și a făcut totul public

Selena Gomez a izbucnit în lacrimi în fața fanilor ei.

Scris de: Daoud Andra

11 Oct. 2022

Selena Gomez, în lacrimi. Ce a emoționat-o peste măsură pe celebra artistă. Nu s-a sfiit și a făcut totul public

Selena Gomez este în lumina reflectoarelor încă de când era un copil. Expunerea de care a beneficiat a avut însă și numeroase dezavantaje. Artista nu a ascuns faptul că s-a confruntat cu numeroase probleme de-a lungul anilor. Selena a găsit puterea de a dezvălui câteva dintre greutățile pe care le-a întâmpinat și a izbucnit în lacrimi.

Selena Gomez, în lacrimi în fața fanilor

Selena Gomez nu s-a ferit niciodată să își arate vulnerabilitatea în fața celor care o cunosc. Artista și-a început cariera în showbiz când era doar un copil, iar acest lucru a copleșit-o. S-a confruntat, de-a lungul timpului, cu probleme de sănătate care aproape că au făcut-o să clacheze, dar a găsit mereu puterea să meargă mai departe.

Selena a filmat un documentar despre viața ei, iar trailer-ul a apărut de curând pe internet. În primele imagini din noul documentar „Selena Gomez: My Mind & Me”, Selena povestește cu ochii în lacrimi cu ce greutăți s-a confruntat.

„Toată viața mea, de când eram copil, am muncit. Și nu vreau să fiu super faimoasă. Dar știu că, dacă sunt aici, trebuie să folosesc asta în bine. Fii cine ești, Selena! Nimănui nu-i pasă de ceea ce faci. Este vorba despre cine sunt eu. Să fiu OK cu ceea ce sunt. Sunt recunoscătoare că sunt în viață”, a spus artista, vizibil emoționată.

Cu ce probleme s-a confruntat artista de-a lungul timpului

Selena Gomez și-a împărțit întotdeauna timpul între cariera de cântăreață și cea de actriță. În urmă cu câțiva ani, s-a lansat și în afaceri și a scos pe piață o linie de produse cosmetice care s-a bucurat de mare succes. Cu toate că părea să aibă tot ce își dorea, artista s-a confruntat cu numeroase probleme.

În urmă cu aproape opt ani a anunțat că a fost diagnosticată cu Lupus. Din cauza bolii, a avut nevoie de un transplant renal, pe care l-a făcut câțiva ani mai târziu. Selena s-a confruntat și cu probleme psihice, care au determinat-o să apeleze la ajutor specializat. Cântăreața a fost internată într-un centru de reabilitare și a recunoscut că suferă de depresie, anxietate și tulburare bipolară.

După pauze în care s-a concentrat asupra sănătății, Selena a revenit întotdeauna cu proiecte cu care și-a surprins fanii. S-a relansat pe plan muzical, iar în pandemie a înregistrat primul album în limba spaniolă, de piese cu influențe latino. Tot în pandemie a filmat un show de cooking, care s-a difuzat pe o cunoscută platformă de streaming.

Selena a revenit apoi la actorie, a doua mare pasiune a ei. A filmat pentru un serial intitulat „Only Murders in the Building”, care s-a bucurat de un real succes. Acum, artista le face cadou fanilor ei un documentar care arată latura sa vulnerabilă, iar cei care o admiră pe artistă abia așteaptă să îl vadă. Documentarul urmează să aibă premiera pe 4 noiembrie, pe Apple TV.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *