Selly, despre filmul Buzz House: „Este și cel mai scump pe care l-am coprodus!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre costuri și timp

Cel mai nou film semnat de Selly, Buzz House, s-a lansat în cinematografe, iar din distribuție fac parte tineri care s-au făcut cunoscuți în mediul online. Acesta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre pelicula care a născut isterie printre tinerii care îi urmăresc pe influenceri, explicând de a fost cel mai scump proiect produs de până acum pentru marile ecrane.

Selly, dezvăluiri despre Buzz House

Selly și-a dorit să lanseze un film după ce emisiunea Buzz House s-a bucurat de succes în mediul online. Astfel, el i-a adus pe marile ecrane pe influencerii în vogă, însă a mărturisit că scenariul a fost unul flexibil, mai ales pentru că și-a dorit ca toți să se regăsească:

„Filmul Buzz House, bazându-se pe emisiune, automat trebuia să aibă toți concurenții. Noi avem și actori profesioniști în film, cum ar fi Daniel Spahiu sau Tania Popa, dar în rolurile principale trebuiau să fie exact influencerii din reality show-ul Buzz House. Era exclus să luăm pe altcineva în respectivele roluri! Cu siguranță, ideea de a face un film după această emisiune cred că este inspirată având în vedere faptul că emisiunea a mers foarte bine în mediul online!

Le-am dat foarte mult control asupra scenariului! Nu doar pe platoul de filmare, cât și înainte! Au fost numeroase ședințe în care am adăugat scene, am schimbat scene. Inclusiv finalul filmului a fost schimbat pentru ca ei să joace natural și să simtă că se regăsesc în personajele pe care le joacă! Până la urmă, atunci când te joci pe tine este mult mai dificil decât să joci un personaj care îți este străin.

Pe respectivul îl joci așa cum este în script! Dar, când te joci pe tine…toți avem orgoliu, toți vrem să facem lucruri care ne reprezintă cu adevărat, toți ne gândim: „Oare eu aș face asta sau nu în viața reală?”. Mi-a fost relativ ușor să lucrez cu ei pentru că am pus bine problema din start! În plus, mă cunoșteam bine cu ei din Buzz House și știam unde sunt punctele tari și punctele slabe, ca să zic așa!”

Filmul Buzz House, cel mai scump de până acum

Selly a punctat că în Buzz House s-a implicat cel mai mult de până acum, deși a lansat numeroase filme. Cât despre partea financiară, pelicula a fost și cea mai scumpă, ținând cont că au existat foarte multe scene de noapte și cascadorii:

„Da și nu! (n.r. dacă se aștepta ca toți să se împace după certurile din Buzz House) Cât de repede se aprind lucrurile, așa de repede se și sting! În primul rând, toată lumea vorbește despre bani, dar timpul meu personal alocat acestui proiect a fost cel mai mult, deși filmul a fost cel mai repede lansat!

M-am implicat cel mai mult dintre toate filmele făcute până acum! Pe plan financiar este și cel mai scump film pe care l-am coprodus. Are cele mai multe filme de noapte, are foarte multe cascadorii, foarte multe exterioare, în pădure. Evident că și costurile sunt mai mari, dar cred că se justifică pentru produsul care a ieșit!”

Citește și: Ce meserie și-ar alege Selly, după ce a încercat mai multe ipostaze. ”Cea mai fun dintre toate cred că a fost la shaormerie!” Declarații în premieră VIDEO EXCLUSIV

Ce a făcut pentru Buzz House

Înainte ca filmul să fie lansat, Selly le-a oferit oamenilor bilete la cinema pentru achiziționarea abonamentelor la festivalul de care se ocupă. Astfel, tânărul consideră că decizia a fost una bună din punct de vedere financiar:

„Absolut! Oamenii care nu știau dacă să își cumpere bilet la Beach Please au avut încă un imbold ca să o facă! Totuși, un bilet la film este 35-40 de lei. Biletul la festival, la vremea respectivă, era 400 de lei, acum este mult mai mult, undeva la 150 de euro.

Așadar, a avut sens ca noi să vindem bilete la festival cu un mic discount, acesta fiind reprezentat de biletul la film. Practic, a fost un mare win pentru festival, dar și filmul a făcut pre-sale-uri foarte bune deși încă nu era începută filmarea pe atunci!”

Citește și: Cezara Cristescu, despre Selly și Buzz House: „Foarte rar îl vedem pentru că este haos!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *