Semne că soțul te minte. Aceste lucruri îl trădează, indicii clare

Cum afli dacă partenerul tău te minte
Semne că soțul te minte. Aceste lucruri îl trădează, indicii clare

Comunicare este baza unei relații sănătoase, iar sinceritatea ar trebui să primeze în orice cuplu. Dar nu întotdeauna lucrurile sunt așa cum ar trebui să fie. Unii nu spun tot timpul adevărul, iar odată intrat pe terenul „minat” al minciunii, cu greu poți scăpa basma curată. Dacă simți că soțul tău îți ascunde ceva, atunci poți lua în considerare semnele de mai jos. Verifică astfel cât de sincer este partenerul tău.

Semne ca soțul te minte. Aceste lucruri îl trădează, indicii clare

În general, atunci când minte, un om tinde să se dea de gol mai ales prin limbajului nonverbal. Există câteva semne care îți spun că cel de lângă tine nu este sincer. Iată care sunt indiciile care îți demonstrează că partenerul tău ocolește adevărul:

1. Exagerează când povestește

Mincinoșii spun, de obicei, povești complicate. În încercarea lor de a face ca totul să pară logic, au tendința de a exagera. Vorbesc mult, repede și cu fraze foarte lungi. De asemenea, un alt indiciu că minte este faptul că spune povestea la persoana a treia.

2. Evită contactul vizual

Probabil îți aduci aminte de momentele din copilărie când ai făcut o boacănă. Te simțeai cu musca pe căciulă, jenat, stânjenit și evitai cu orice preț contactul vizual cu părinții sau cu cei care te mustrau. Același lucru se întâmplă adesea și la adulți. Acest lucru se datorează faptului că privitul în ochi creează o anumită legătură între oameni. Atunci când există o conexiune, putem simți durerea, fericirea, entuziasmul celeilalte persoane. Evitarea contactului vizual înseamnă că persoana evită conexiunea cu tine din anumite motive.

3. Repetă întrebarea pe care i-ai adresat-o

Acest lucru este făcut, de regulă, involuntar de către persoanele care mint. Cei care au de ascuns ceva repetă întrebarea pe care le-ai pus-o tocmai pentru a-și lua un răgaz să își recompună mesajul pe care vor să îl transmită, aducând noi argumente în favoarea lui.

Semne ca soțul te minte. Cum afli dacă partenerul tău îți ascunde ceva

4. Zâmbește fals

Specialiștii în mimică spun că poți recunoaște un zâmbet fals de unul natural uitându-te la ochii persoanei din fața ta. Dacă ochii „zâmbesc” și ei, atunci fii convins că respectuvul a făcut-o din suflet. Dacă însă zâmbetul este doar o mișcare forțată a gurii, nu poți decât să te îndoiești pe bună dreptate de atitudinea lui.

5. Este foarte atent cu telefonul

Dacă partenerul tău este atent cu telefonul său mobil mai ceva decât cu un ou Faberge, atunci este cazul să ridici din spânceană și să „sapi mai adânc”. Faptul că îl ține mai mereu pe modul silențios, știe mereu unde se află și evită să îl deschidă în prezența ta, nu este tocmai un semn bun, ci un indiciu clar că are ceva de ascuns.

6. Intervin modificări ale rutinei profesionale

Poți intra la bănuieli și în cazul în care observi că apar modificări ale programului său de lucru. Dacă apar constant lucruri noi de făcut sau alte priorități este cazul să îți pui un semn de întrebare în legătură cu partenerul tău.

7. Îl năpădește brusc romantismul

Dacă devine brusc romantic doar pentru a nu se da de gol și încearcă să îți intre cu orice preț în grații, sunt cele mai mari șanse să îți ascundă ceva.

Citește și: „Cum se împart bunurile, după o relație de concubinaj. Ce trebuie să știe partenerii despre drepturile lor

8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.