Semne clare că un bărbat nu are intenţii serioase. Cum îţi dai seama că vrea doar o aventură

Iată ce semne trebuie să te pună pe gânduri când bănuiești că el n-are gânduri serioase în ceea ce te privește.
Semne clare că un bărbat nu are intenţii serioase. Cum îţi dai seama că vrea doar o aventură

Semne clare că un bărbat nu are intenţii serioase și ar fi bine să nu îți faci mari speranțe în privința lui. Unul dintre lucrurile pe care o femeie îndrăgostită este mai puțin probabil să le facă este să fie obiectivă. Atunci când ai fluturi în stomac, obiectivitatea este sigur ultimul lucru la care te mai gândești.

Semne clare că un bărbat nu are intenţii serioase

Cu toate acestea, rațiunea este mai mult decât necesară, mai ales când primești semnale că n-ar fi totul în regulă. Nu încerca să negi situația, doar fii sinceră și vezi dacă regăsești aceste aspecte în relația ta actuală. Aceste semnale au fost studiate de experți în comportament și, conform recomandărilor acestora, ar trebui să le acorzi mare atenție. Iată cum îţi dai seama că vrea doar o aventură.

Semne clare că un bărbat nu are intenţii serioase

Simți că nu-l cunoşti

Anumiți bărbați pot să fie timizi timizi și de obicei poate nu le place să vorbească prea mult despre ei. Totuși, după a cincea întâlnire ar trebui să-i știi mai mult decât numele lui de familie. Dacă v-ați văzut deja de mai multe ori și simți că totuși nu îl cunoști, ar trebui să bănuiești că e ceva în neregulă. Deși unii oameni sunt capabili să mintă prin vorbe, gesturile și comunicarea non-verbală sunt mult mai greu de ascuns. De aceea, anumite indicii, deși pot fi subtile, îți oferă șansa de a ști cum este el de fapt. Lucrurile devin mai ciudate dacă îl întrebi cu cine locuiește, unde lucrează, dacă îi plac animalele de companie și schimbă subiectul. Înseamnă că nu vrea să-l cunoști cu adevărat.

Nu îşi face planuri de viitor cu tine

Cuplurile vorbesc de obicei despre planuri de viitor după cel puțin un an de relație. Totul diferă în fiecare relațe, dar cineva care își dorește să aibă un viitor alături de tine, va menționa anumite dorințe care te includ. Dacă iubitul tău evită aceste subiecte, s-ar putea să fie din două motive. Fie are deja o relație serioasă, fie doar caută să aibă o aventură cu tine.

Arată interes pentru bani și tot ce deții

Acest lucru este tipic. Dacă ai reușit să te împlinești profesional sau dacă familia ta este înstărită și ai un loc de muncă bun, propria casă, ar trebui să fi mai atentă la aparențe. În zilele noastre, fie din comoditate sau din lăcomie, mulți bărbați pot acționa strict pentru a obține un viitor mai bun și nu o femeie care să-i iubească. Acest lucru nu se întâmplă de obicei în toate cazurile, dar trebuie să acorzi atenție fiecărui detaliu. Iată un exemplu: dacă îți cere bani, dacă vrea să fii mereu cea care plătește în oraș sau încearcă să te convingă să cumperi lucruri în numele lui, ai de a face cu un oportunist.

Nu te prezintă ca fiind iubita lui

La începutul unei relații, este absolut normal ca un cuplu să țină relația secretă, până când ambii sunt siguri de sentimentele lor. Dar dacă a trecut ceva timp și el continuă să te prezinte prietenilor și familiei lui ca fiind o amică, este clar că nu are intenții serioase. Dacă evită să iasă cu tine la petreceri sau nu vrea să te prezinte celorlalți, este un semn clar că nu te merită și vrea să te ascundă. Este posibil să vrea doar o relație de moment. De ce atunci când are o petrecere sau o cină la serviciu nu te invită să merg cu el? Acest bărbat, categoric nu te ia în serios pe cât de mult ți-ai dori.

Nu te lasă să vorbești

Când el intervine mereu peste tine și abia te lasă să vorbești sau să îți dai cu părerea, nu este semn bun. Asta înseamnă că ego-ul lui este imens. Nu este capabil să simtă empatie, iubește să se distreze și are o imagine ireală despre propria persoană. Un astfel de bărbat crede că este mai bun decât oricine. Treptat, te va face să te îndoiești de propriile păreri și vei ajunge foarte nesigură. Fugi cât mai departe de un asemenea partener. Este un om periculos. Nu este pentru tine.

Află și cum poți seduce un bărbat. 10 paşi ca să îl faci să se îndrăgostească nebunește de tine

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Horoscopul pentru femei al lui Mihai Voropchievici. Cum sunt influențate în fiecare lună
Testul de atenție pentru oamenii cu IQ ridicat. Găsești toate diferențele din imagini în doar...
Nepotul lui Becali, reacție șocantă după ce Pelger s-a spânzurat: „Toți drogații...”
Ce l-a obligat soția pe Ilie Năstase! Fostul jucător de tenis a ascultat-o pe Ioana:...
Doliu IMENS în televiziune. A murit un nume URIAȘ, românii îl venerau
Un bărbat a fost sfâșiat ieri de un rechin. Rechinul a fost capturat ulterior
A murit soția lui Alexandru Arșinel! Vestea tristă a venit de la fiul actorului
ADIO, vouchere pentru plata facturilor! Cea mai proastă veste pentru milioane de români
Scandal în Rusia după ce o profesoară de engleză, nevasta unui miliardar, a câștigat concursul...
Soția lui Arșinel a murit după 7 ani de chin. A rămas paralizată după un...
Magda Vasiliu a trecut prin clipe de coșmar: „Am fost agresată, înșelată, umilită, controlată și...
Mărturiile șocante a 19 oameni care s-au întors din „lumea cealaltă”. Au fost în pragul...
Zi mare pentru 5 zodii. Vor câștiga mulți bani și statut social. Racii vor face...
Schimbări mari în această perioadă! Atenție la aceste zodii!
Daniel Balaciu a fost chemat în fața judecătorilor, în urma atacului brutal pe care l-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *