Semnul care a prevestit despărțirea dintre Andrei Aradits și soția lui. Cum a fost surprins actorul în urmă cu un an, imaginea le-a dat de bănuit fanilor

Ce mesaj a transmis atunci Andrei Aradits

Andrei Aradits și Andreea, fosta sa soție, au depus actele de divorț în luna septembrie 2022. O postare de-ale actorului din aprilie anul trecut ridică mai multe semne de întrebare. Descrierea folosită de el i-a determinat pe urmăritorii săi să se întrebe dacă nu cumva el și soția lui s-a despărțit.

Ce mesaj transmitea Andrei Aradits anul trecut, de Paște

În 2022, de Paște, Andrei Aradits s-a pozat doar cu băiatul său Eric și a scris un mesaj neașteptat pe pagina sa. Fanii lui s-au îngrijorat și l-au întrebat ce s-a întâmplat, însă acesta nu a oferit niciun răspuns.

„Christos a-nviat!!
Famila Aradits.
(ce-a mai rămas din ea)”, scria Andrei Aradits în drepul unei imagini în care apare alături de fiul său.

„Adică? Sunteți singuri? Bunul Dumnezeu este permanent cu dvs. Bucuria Învierii Domnului este nemărginită. / Adevărat a înviat! Dar unde e soția? / Cum ce a mai rămas din ea, doar nu s-au despărțit!”, au fost câteva dintre reacțiile urmăritorilor lui Andrei Aradits.

Citește și – Motivul pentru care fiul lui Andrei Aradits a rămas în grija sa după divorț. Actorul a povestit cu ce s-au confruntat: “A fost nasol”

Andreea și Andrei Aradits au păstrat tăcerea timp de câteva luni

Andreea și Andrei Aradits au preferat să nu vorbească despăre despărțire, deși actele de divorț au fost depuse în septembrie 2022. Instanța a pronunțat divorțul abia acum, în luna martie 2023. În tot acest timp Andreea a decis să plece în India pentru a practiva Yoga. Andrei Aradits și fiul său, Eric, sunt împreună acasă.

Andrei Aradits a dezvăluit că Eric a fost afectat o perioadă de divorțul părinților. Actorul se temea și de faptul că anul acesta susține examenul de Bacalaureat și exista riscul ca despărțirea părinților să îl afecteze și în această direcție. Din fericire, după câteva discuții și vizite la psiholog, tânărul a depășit situația și se poate concentra pe examenul maturității.

„Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da”, a povestit Andrei Aradits.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *