Sensy s-a înscris la o nouă facultate. Cine a convins-o: “Mi-au plătit tot anul, trebuie să mă duc la facultate și să iau și examenele” VIDEO EXCLUSIV

”M-am înscris fix în ultima zi. Eram la limită, cât să nu fiu admisă”
Sensy s-a înscris la o nouă facultate. Cine a convins-o: “Mi-au plătit tot anul, trebuie să mă duc la facultate și să iau și examenele” VIDEO EXCLUSIV

Sensy are parte de un an plin. Tânăra, cunoscută pe social media și fostă concurentă la “Bravo, ai stil!”, și-a organizat cununia civilă și s-a înscris la o nouă facultate. A ales psihologia, chiar dacă a absolvit facultatea și masterul în Marketing și Management. Aceasta ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru Ego.ro, că părinții soțului ei au jucat un rol important pentru respectiva decizie.

Cum a fost convinsă Sensy să se înscrie la o nouă facultate: “Era o dorință pe care o aveam”

Sensy își dorește de mult timp să lucreze într-un spital, astfel că s-a decis să studieze psihologia. Totuși, fosta concurentă de la Kanal D avea nevoie de un imbold, iar acesta a venit din partea părinților soțului ei. Ei i-au plătit tot anul la facultatea aleasă, astfel că tânăra simte că este responsabilă să învețe și să își ia toate examenele.

Ego.ro: Sensy, ai avut cununia. Dar, înainte de cununie, te-ai înscris și la facultate. Care a fost motivul?

Sensy: M-am înscris fix în ultima zi. Eram la limită, cât să nu fiu admisă. Mai nou, acum, dai admitere la facultate. Pe vremea mea nu era așa, intrai mai simplu. Era o dorință pe care o aveam. Dacă tot am zis că am acest program flexibil și, momentan, până nu vine un bebe și avem mai mult timp liber, îmi doresc foarte mult să lucrez într-un spital. Cum nu mai am răbdarea și vârsta necesară să mă apuc de medicină, am zis hai să mă apuc de psihologie că poate ajung într-un spital, să lucrez pe post de psiholog, ca să lucrez cu copii sau cu oameni care au nevoie. Să sperăm. Vorbim de viitorul îndepărtat, momentan am descoperit foarte multe lucruri și foarte multe tipologii.

Sensy își dorește să lucreze într-un spital

Sensy: Oamenii sunt foarte schimbați față de cum îmi aminteam eu de acum 10-12 ani de când am terminat facultatea. Oamenii sunt mult mai inteligenți și copiii sunt mult mai inteligenți. Sunt foarte mulți trecuți de 30 de ani, dar sunt și tineri de 19-20 de ani, abia ieșiți din liceu. Sunt foarte deștepți, să vezi ce întrebări pun, am rămas: “WOW! Dar tu de unde știi așa ceva? Că eu la 19 ani nu știam așa ceva, nu gândeam așa ceva!”. Sunt speciali și diferiți. E interesant. Oricum, eu am contact cu oamenii în fiecare zi, vorbesc cu oamenii mei pe Instagram și așa mă ajută să îi înțeleg mai bine, să mă înțeleg și pe mine mai bine și poate, pe viitor, Doamne ajută să lucrăm și într-un spital.

Au recunoscut-o colegii de facultate

Te-au recunoscut colegii tăi? Te știu de pe social media?

Sensy: Normal. Când am făcut liceul și facultatea, eu nu am fumat. Nu fumez, nu am fumat. Toate lucrurile se întâmplau la țigară, toate planurile de viitor și toate chestiile se întâmplau la țigară. Acum am zis că stau, fumez pasiv, stau lângă ei, trag tot fumul în nas, dar măcar nu lipsesc de acolo, din miez. Eram cu colegii și alți colegi vorbeau și zic: “Sensy!”. Le-am zis bună, au zis: “Ești aici?”. Da, unii m-au recunoscut, unii nu m-au recunoscut. Nu merg chiar așa de aranjată la facultate, poate trec așa ușor neobservată câteodată.

Ce i-au spus socrii: “Du-te la facultate că ți-o plătim noi!”

Ce a zis soțul tău?

Sensy: Dacă nu ai ce face acasă, du-te la facultate (râde). Nu știu, m-a încurajat. Eu tot am zis chestia asta, dar trebuia să am un imbold. Socrul meu mi-a zis: “Du-te la facultate că ți-o plătim noi!”. Asta a fost, mă duc la facultate că mi-o plătesc ei. Acum nu pot să mă las de facultate, că nu pot să îi dezamăgesc. Mi-au plătit tot anul, trebuie să mă duc la facultate și să iau și examenele. Acum am și o mai mare responsabilitate față de ei.

Deci părinții soțului tău ți-au plătit facultatea?

Sensy: Da, altfel poate nu mă apucam că nu aveam tragerea aia. E și scumpă acum, nu mai este cum mi-o aminteam eu, acum este foarte scumpă. Și mai ales asta este foarte scumpă pentru că este cererea foarte mare. Uite, spre exemplu, s-au înscris undeva la 400 și doar 200 am fost acceptați, ca să spun așa, pe baza mediei de liceu, cu nota de la română, adică foarte complicat. Ca să înțelegeți, ultima notă cu care s-a intrat a fost 8,70. Destul de mare. De aceea spun că sunt foarte mulți deștepți acolo. Și se văd, nu sunt tocilari, sunt deștepți nativ.

“Am terminat atât facultatea, cât și masterul în urmă cu mulți ani”

Tu ai și alte studii.

Sensy: Eu am terminat atât facultatea, cât și masterul în urmă cu mulți ani, pe Marketing și pe Management. A fost simplă, ca să zic așa, practic a fost o continuitate a liceului și în asta lucrez acum. Dar am vrut așa, ceva, să fac diferit. Este foarte diferită.

Ce o să facă dacă rămâne însărcinată

Dacă vine copilul, ce faci?

Sensy: Nu m-am gândit, o să o iau ca atare. O să mă duc cu burta mare. Am o colegă care vine cu copilul de 6 ani la cursuri și la seminare. Deci pot să vin și eu însărcinată. După, o să fie problema, dar poate că o să fie profesorii înțelegători. Să sperăm. Cred că nu o să fiu chiar singura.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *