Simona Halep, ipostază inedită. Cum a fost surprinsă, în public, după operația estetică la nas

Simona Halep, ipostază inedită. Cum a fost surprinsă, în public, după operația estetică la nas

Simona Halep, ipostază inedită. Jucătoarea de tenis traversează o perioadă dificilă, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Înainte cu doar câteva zile de a sărbători un an de la cununia civilă, ea și fostul ei soț, Toni Iuruc, au divorțat. La doar câteva zile, Simoan Halep a suferit o intervenție chirurgicală la nas, iar din cauza perioadei lungi de recuperare a fost nevoită să renunțe la tenis în acest an. Dar sportiva dă dovadă că nu îi stă în caracter să își lingă prea mult rănile, așa că și-a făcut apariția în oraș. Iată cu a apărut Simona Halep la scurt timp de la operația suferită.

Cum a fost văzută Simona Halep în public

În nicio săptămână, Simona Halep a trecut printr-un carusel de emoții și trăiri, mai ceva ca pe terenul de tenis. Pe 8 septembrie, în zi de mare sărbătoare pentru creștini, de Sfânta Maria Mică, Simona Halep și Toni Iuruc au mers la notar pentru a-și încheia în mod oficial socotelile.

Cei doi au divorțat „în liniște”, fără pretenții de partaj. (Mai multe detalii aici) Au urmat o serie de dezvăluiri apărute în presă potrivit cărora, motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc ar fi divorțat ar fi fost relația mult prea apropiată cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou, speculându-se că cei doi ar trăi o poveste de dragoste. (Amănunte despre acest subiect aici)

Simona Halep, după intervenția de rinoplastie
Simona Halep, după intervenția de rinoplastie

La doar câteva zile de la despărțire, sportiva a apelat la bisturiul medicului de chirurgie estetică Daniel Popescu pentru o rinoplastie și o operație care să o ajute să respire normal.

Halep a precizat că a fost nevoită să facă această intervenție, deoarece problemele cu respirația pe care le avea de mai mulți ani se agravaseră.

Această procedură implică postoperator o perioadă mai lungă de recuperare și un anumit grad de tumefiere a feței în primele zile de la intervenție.

Detaliul inedit care s-a observat

Acest lucru s-a putut observa și pe fața Simonei Halep, care recent a ieșit din casă pentru o sesiune de shopping alături de mama și șoferul ei. Simona Halep a fost surprinsă de paparazzii Cancan, în parcarea centrului comercial din Băneasca, purtând o șapcă trasă cât mai pe frunte pentru a-i masca urmările operației.

Accesoriul avea inscripționat un mesaj parcă în ton cu ceea ce trăiește sportiva acum: „Vin vremuri bune”. Cu siguranță fostul lider WTA ar fi vrut să poarte și o pereche de ochelari de soare, dar momentan are interdicție din cauza intervenției.

Simona Halep și mama ei au urcat în bolidul de 100.000 de euro, așteptându-l pe șoferul care venea din urmă cu un căricior plin de cumpărături de la supermarket. După ce a umplut portbagajul, bărbatul a plecat în grabă, la volanul mașinii care fusese pornită în prealabil de Halep.

3.9 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.