Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial. Cum au fost surprinși cei doi la ieșirea din biroul notarial. Primele declarații VIDEO

Cei doi au semnat în urmă cu scurt timp actele de divorț
Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial. Cum au fost surprinși cei doi la ieșirea din biroul notarial. Primele declarații VIDEO

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial. Iată că lucrurile se întâmplă pe repede înainte, iar cei doi și-au încheiat socotelile unul cu celălalt în fața notarului. Cum au fost surprinși Simona Halep și fostul ei soț  după ce au redevenit oficial persoane libere.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial

În după-amiaza zilei de joi, Simona Halep și Toni Iuruc au pășit într-un cabinet notarial, situat în nordul capitalei, pentru a-și spune „adio” în mod oficial. De astăzi, cei doi nu mai formează un cuplu, dar divorțul nu pare să îi fi afectat pe niciunul dintre ei.

Ambii s-au prezentat cu o atitudine degajată și au ieșit din cabinetul notarului la fel de pozitivi. Mai mult chiar, atât sportiva cât și fostul ei partener au afișat și câte un zâmbet discret.

Înainte de a semna actele de divorț, Toni Iuruc a ținut să facă și o glumă în fața jurnaliștilor prezenți. El a declarat că momentul în care ar fi luat decizia divorțului a fost după eliminarea Simonei de la ultimul turneu de Grand Slam al anului.

„Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open”, a spus ușor amuzat Toni Iuruc înainte de a intra în cabinetul notarului.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial
Simona Halep, la ieșirea din cabinetul notarial. Sursă foto: spynews.ro

Ce a spus Toni Iuruc după divorț: „Nu căutați senzaționalul”

Ulterior, el a oferit și o primă declarație din postura de bărbat liber:

„Am plecat pe drumuri separate. Nu căutați senzaționalul. Suntem doi oameni normali. Fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale. Nu căutați senzaționalul pentru că nu o să-l găsiți. Așa e în viață.”, a spus Toni Iuruc la ieșirea din cabinetul notarului.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial
Toni Iuruc, la ieșirea din cabinetul notarial. Sursă foto: spynews.ro

Tot el a fost și cel care, în urmă cu o zi, anunțase despărțirea de Simona Halep.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, conform Fanatik.

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit să divorțeze pe cale amiabilă, fără pretenții financiare ori de împărțire a bunurilor. De altfel, aceasta a fost înțelegerea celor doi încă de la începutul relației.

Fiica lui Stere Halep și afaceristul au fost împreună mai bine de trei ani. Ei s-au afișat pentru prima oară ca un cuplu după finala turneului de la Wimbledon, din 2019, câștigată de sportiva din Constanța.

Lucurile între cei doi au mers bine până la un punct. Au făcut inclusiv cununia civilă, eveniment ce a avut loc pe 15 septembrie 2021 și se pregăteau de nunta propriu-zisă, care programat pe 13 noiembrie, la Sinaia.

Sursă foto: Spynews

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6 39 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *