„Simona Halep m-a încurajat să caut o nouă colaborare”. Anunț de ultim moment făcut de Patrick Mouratoglou

Motivul pentru care a luat această decizie
„Simona Halep m-a încurajat să caut o nouă colaborare”. Anunț de ultim moment făcut de Patrick Mouratoglou

Veste de ultimă oră despre colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Sportiva i-a transmis antrenorului său să își caute o altă colaborare. Anunțul a fost făcut chiar de francezul în vârstă de 52 de ani.

„Simona Halep m-a încurajat să caut o nouă colaborare”. Anunț de ultim moment făcut de Patrick Mouratoglou

După divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc s-a vorbit intens despre o posibilă relație între sportiva din Constanța și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou. Zvonurile nu au fost însă niciodată confirmate. Dar relația lor profesională este în continuare una foarte bună.

Simona Halep a fost supusă recent unei intervenții chirurgicale la nas, motiv pentru care va lipsi de pe terenul de tenis pentru tot restul sezonului. În contextul unei perioade așa lungi de recuperare după operație, jucătoarea de tenis i-a transmis antrenorului său că în acest timp își poate căuta o altă colaborare. Patrick Mouratoglou nu pierdut timpul și s-a orientat imediat.

Francezul îl va antrena pe Holger Rune, în vârstă de 19 ani. Conform tennismajors, Mouratoglou se va alătura echipei lui Rune săptămâna aceasta și îl va însoți pe adolescent la turneele de la Stockholm, Basel, Paris și Milano, adică ultimele din acest sezon pentru danez.

„În timp ce Simona Halep se recuperează, ea m-a încurajat să caut o nouă colaborare. Astfel, azi sunt încântat să anunț că mă voi alătura oficial echipei lui Holger Rune. Sunt extrem de încântat că voi lucra cu Holger. Am avut o legătură specială încă din ziua când ne-am cunoscut, pe când el avea 13 ani”, a scris Patrick Mouratoglou pe Twitter.

Citește și: „Cine este soția lui Patrick Mouratoglou. Ada Obilu și antrenorul Simonei Halep au împreună 2 copii

Simona Halep, dezvăluiri sincere despre momentele dificile din timpul turneelor de tenis

Simona Halep a vorbit recent, într-un interviu pentru TopCourt, despre momentele dificile de pe terenul de tenis. „Simo” le-a dezvăluit fanilor că obișnuia să fie foarte dură cu ea și să se judece aspru. În cele din urmă, jucătoarea de tenis a realizat că acest lucru nu îi aducea nimic benefic. Ba dimpotrivă, gândirea ei nu făcea nimic altceva decât să o tragă în jos.

„Sfatul meu pentru toată lumea este: Nu vă judecați singuri! Dacă vă judecați, nu veți putea da randament maxim. Îmi spuneam mie însămi că nu sunt destul de bună, că pot pierde ușor cu aceste fete dacă joc așa.

Credeam că joc prost și că nu contează dacă muncesc mult, pentru că tot nu voi obține ceea ce mi-am propus, adică titluri importante. Eram negativistă pe teren și îmi spuneam că sunt o proastă, atunci când făceam greșeli ușoare. Astfel de lucruri mă apăsau în acele momente, așa că mi-am schimbat atitudinea și am devenit mult mai relaxată și mai tolerantă cu mine însămi”, spune Simona Halep.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
7.2 126 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *