Simona Halep, scoasă din minți la întoarcerea în România. Ce a enervat-o pe sportivă: “Vă rog frumos!”

Simona Halep, scoasă din minți la întoarcerea în România. Ce a enervat-o pe sportivă: “Vă rog frumos!”

Simona Halep s-a întors în România, sâmbătă dimineaţă, 10 februarie, după cele trei zile de audieri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne (Elveția), unde îi este judecat cazul de dopaj. Doar că jucătoarea de tenis s-a enervat teribil la ieșirea din Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni.

Simona Halep, reacție nervoasă la întoarcerea în România

În urmă cu câteva ore, Simona Halep a revenit în țară, după audierile de la TAS. Sportiva a fost întâmpinată pe Aeroportul Otopeni de mai mulți jurnaliști, care i-au cerut o reacție. Vizibil deranjată de insistențele lor, sportiva a răbufnit!

„V-am promis că o să vorbim după ce vine rezultatul. Vă rog frumos să înţelegeţi”, le-a transmis Simona Halep jurnaliştilor care au aşteptat-o la aeroport.

De asemenea, în parcare, înainte să ajungă la mașină, jucătoarea de tenis a ridicat brațele și a întrebat: „Chiar e nevoie de toată chestia asta?”, potrivit GSP.

Mai trebuie precizat că Simona Halep a aterizat la Otopeni în jurul orei 11.30. Din momentul în care însoțitorii i-au preluat bagajele și până la mașina ei au trecut doar 80 de secunde, dând de înțeles că a vrut să evite presa.

Citește și Cum arăta Simona Halep în adolescență. Puțini își mai amintesc aceste imagini cu ea, galerie foto de colecție

3 zile de foc pentru jucătoarea de tenis

La Lausanne, pe 7, 8 și 9 februarie au fost audiați sportiva, antrenorul Patrick Mouratoglou, fizioterapeuta Candice Gotier, precum și martori. Audierile s-au desfășurat cu ușile închise, deoarece niciuna dintre părţi nu a solicitat o audiere publică.

În primele două zile de audieri, Simona Halep a stat în tribunal în total 19 ore. Cu alte cuvinte, miercuri, Halep a petrecut peste 10 ore la TAS, iar joi, aproape 9 ore. Din păcate, nu există o dată certă când va fi anunțat verdictul final pentru sportiva suspendată pentru dopaj.

În acest scandal, Halep a avut șansa acum de a-și susține nevinovăția în fața tribunalului. După cea de-a treia zi de audieri, Simona le-a spus jurnaliștilor că adevărul va ieși la suprafață:

„Nu pot să vă spun nimic de la audieri, dar vă pot spune că această audiere mi-a dat şansa să-mi prezint apărarea, încrederea mea e intactă, se va demonstra că nu am avut niciodată intenţia de a mă dopa. Am încredere că adevărul va ieşi la suprafaţă. De abia aştept să revin pe teren şi de abia aştept să încerc să fac tot ce pot acolo. O să vorbim când o să am posibilitatea. Vă mulţumesc că aţi stat aici atâtea zile, în frig şi ploaie. Vom vorbi. Nu ştiu când va veni verdictul”, scrie eurosport.ro.

În toamna lui 2023, Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a hotărât ca Simona Halep să fie suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj. Nemulțumită de verdict, a făcut apel pentru ca dosarul ei să se judece la TAS, instanța supremă în ceea ce privește arbitrajul sportiv.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *