Simona Pătruleasa, despre prima întâlnire cu soțul ei: “Am fost la o înghețată!”. Secretul relației lor care durează de 19 ani VIDEO EXCLUSIV

Cum a fost cucerită

Simona Pătruleasa trăiește alături de soțul ei, Sabin Ivanof, o poveste frumoasă de iubire care durează de 19 ani. Aceștia au împreună o fiică, Ingrid. Totuși, înainte să se cunoască, cei doi au vorbit la telefon timp de 6 luni, iar prima întâlnire a fost un scurtă, însă prezentatoarea de televiziune a fost cucerită de partenerul său. În exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta ne-a povestit de ce s-a întâmplat atunci.

Simona Pătruleasa, detalii despre soțul său

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof au discutat la telefon timp de 6 luni înainte de a merge la o întâlnire, iar prima oară cei doi s-au întâlnit la o înghețată. Prezentatoarea de la Kanal D ne-a povestit despre acest aspect, explicând că nu crede că există un anumit secret pentru o astfel de relație îndelungată:

“Ba da, chiar da! (n.r. a vorbit 6 luni la telefon cu soțul ei înainte să îl cunoască) Este ceva WOW, dar vorbim despre ce s-a întâmplat acum aproximativ 20 de ani. Cu 20 de ani în urmă se mai întâmplau și astfel de lucruri! Foarte frumoasă a fost prima întâlnire! Și scurtă! Am fost la o înghețată!

Dar mai mult nu spun! La anul împlinim 20 de ani de la ziua respectivă! Nu există niciun secret, cred că este dorința de a merge împreună, de a face lucruri! Cred că există și respectul, dar și comunicarea! Toate relațiile sunt cu bune și rele. Important este să vrei să mergi împreună mai departe!”

Citește și: De ce nu s-ar întoarce Simona Pătruleasa în orașul natal. Ce spune despre ideea de a preda din nou: “S-au schimbat foarte multe lucruri” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre întâlnirile cu fanii

Cât despre întâlnirile cu fanii care își doresc să facă poze cu vedeta, Simona Pătruleasa a punctat că Sabin Ivanof s-a obișnuit cu acest lucru. În plus, prezentatoarea TV se bucură de fiecare dată când se întâlnește cu admiratorii săi, însă a trecut și prin situații care au amuzat-o:

“Nu reacționa! (n.r. când lumea a început să îi ceară autografe) I se pare absolut normal, s-a obișnuit! Poate că la început i se părea mai ciudat, dar cu timpul s-a obișnuit! Eu mă bucur că oamenii sunt drăguți și vor să vorbim, poate să facem o poză! Pe mine mă bucură! Unii spun că poate să fie ceva deranjant dacă ești la mall și vine cineva să facă o fotografie!

Mie nu mi se pare așa! Mi se pare că pot să dau din timpul meu câteva minute! E o bucurie! Nu este nimic ieșit din comun, dar îmi aduc aminte de ceva care mi s-a părut amuzant! Am urcat într-un taxi și șoferul mi-a spus că la televizor par mult mai înaltă. I-am spus că da, la televizor par mai înaltă pentru că stau urcată la pupitru pe un scaun. Atunci, este normal să par mai înaltă!”

Citește și: Simona Pătruleasa, totul despre regula pe care i-a impus-o fiicei sale. Ce nu are voie să facă Ingrid la 12 ani: “Le văd pe telefonul meu pe toate” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *