Simona Pătruleasa, totul despre regula pe care i-a impus-o fiicei sale. Ce nu are voie să facă Ingrid la 12 ani: “Le văd pe telefonul meu pe toate” VIDEO EXCLUSIV

Ce i-a spus despre cariera ei

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof au avut grijă să îi ofere fiicei lor, Ingrid, principii solide în viață, bazate mereu pe explicații. Vedeta are o relație specială cu micuța ei, astfel că ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a fost de acord ca aceasta să folosească social media, însă toate conturile pe care le are apar pe telefonul mamei sale.

Simona Pătruleasa, despre fiica ei

Simona Pătruleasa ne-a mărturisit că fiica ei are conturi pe social media, însă doar în weekend poate să folosească telefonul:

„Are, dar, de asemenea, cu măsură! (n.r. conturi pe social media) În timpul săptămânii nu are telefon, are doar în weekend. Da! (n.r. verifică platformele fiicei sale) Eu le văd pe telefonul meu pe toate.”

„Și telefon a avut destul de târziu!”

De asemenea, Simona Pătruleasa ne-a dezvăluit că fiica ei a primit telefonul mai târziu față de alți copii, iar, în momentul în care a început să folosească social media, alți colegi deja aveau conturi. Vedeta Kanal D a explicat că este important ca micuții să aibă timp și de alte activități și să nu stea prea mult în fața ecranelor:

„Ea și-a făcut destul de târziu. Mulți dintre colegii ei deja aveau. Și telefon a avut destul de târziu față de alți copii! Cred eu că dacă întârziem momentul acesta mai mult este mai bine. Oricum, ele creează dependență și ar trebui să apară în viața copiilor cât mai târziu pentru că altfel îi vom lua foarte greu din fața telefonului!

Momentele în care ar trebui să citească sau să facă sport devin tot mai rare și atunci trebuie, cumva, să punem limita aceasta și să aibă timp pentru toate activitățile!”

Citește și Fiica Simonei Pătruleasa nici nu vrea să audă de obiectul cel mai de preț păstrat de știrista de la Kanal D încă din copilărie. „Arată într-un mare fel” VIDEO EXCLUSIV

„I-am explicat că trebuie să avem decență în absolut orice postăm, indiferent de unde lucrează mama”

Simona Pătruleasa i-a explicat fiicei sale, Ingrid (12 ani), că poate să fie mai expusă, ținând cont că vedeta se află în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, prezentatoarea de știri i-a spus fiicei sale că este necesar să existe decență în orice postează pe social media, indiferent de locul de muncă pe care îl au părinții:

„Sper că a înțeles! (n.r. că mama ei este cunoscută) O să mă conving pe parcurs! Eu i-am explicat! Dar nu i-am explicat neapărat pentru că eu apar la televizor. Nu! I-am explicat că trebuie să avem decență în absolut tot ceea ce postăm, indiferent de unde lucrează mama, tata sau restul familiei.

În primul rând, este lipsă de respect dacă postăm ceva nepotrivit! Da, i-am explicat, bineînțeles, știe exact! (n.r. că pot să vadă mai mulți oameni ce postează)”

Citește și De ce nu s-ar întoarce Simona Pătruleasa în orașul natal. Ce spune despre ideea de a preda din nou: “S-au schimbat foarte multe lucruri” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *