De ce nu s-ar întoarce Simona Pătruleasa în orașul natal. Ce spune despre ideea de a preda din nou: “S-au schimbat foarte multe lucruri” VIDEO EXCLUSIV

"Eu încerc să fiu la zi cu tot ce s-a modificat"

Înainte de a se implica în televiziune, Simona Pătruleasa a fost învățătoare, începându-și cariera în orașul natal, Râmnicu Vâlcea. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre acest aspect, explicând dacă s-ar întoarce vreodată în locul în care s-a născut sau dacă s-ar vedea, din nou, la catedră. De asemenea, ea ne-a spus cum se menține în formă, la aproape 50 de ani.

Simona Pătruleasa: “Pentru mine casa este unde sunt părinții mei!”

Simona Pătruleasa nu crede că s-ar întoarce vreodată în orașul în care s-a născut, Râmnicu Vâlcea, ținând cont că părinții ei s-au mutat în București. Totuși, atunci când a venit vorba de a se întoarce vreodată la catedră pentru a preda, căci în trecut a lucrat ca învățătoare, vedeta ne-a spus:

“În oraș, acolo, nu cred. M-am obișnuit foarte mult cu Bucureștiul, uneori am senzația că m-am născut aici, deși îmi este dor. Mai este un lucru. I-am mutat pe părinți în București, iar pentru mine casa este unde sunt părinții mei. La catedră aș putea să mă întorc și în București, dacă s-ar întâmpla lucrul acesta. Nu știu dacă aș mai avea răbdarea pe care o aveam când eram tânără. Nu că aș fi bătrână, eu mă simt foarte tânără, dar și generațiile sunt altfel, s-au schimbat foarte multe lucruri. Eu încerc să fiu la zi cu tot ce s-a modificat. Și în limba română se tot modifică lucruri, în fiecare zi mă informez, trebuie să pot să o învăț pe Ingrid. Depinde, să vedem. (n.r. dacă s-ar întoarce la catedră)”

Soțul îi atrage atenția atunci când o recunoaște cineva

De asemenea, Simona Pătruleasa nu crede că părinții copiilor care sunt în aceeași clasă cu fiica ei, Ingrid, sunt uluiți în momentul în care o recunosc de la TV, ținând cont că se cunosc de mult timp. Totuși, atunci când o recunoaște cineva, aceasta ne-a explicat că soțul îi atrage atenția:

“Probabil că așa s-ar întâmpla, dar nu știu. (n.r. că elevii o să o recunoască dacă se întoarce la catedră) Eu când am mai avut activități cu Ingrid, la ea la școală, am interacționat foarte bine cu copiii, ne-am înțeles bine, am fost în excursii împreună. Este altceva în momentul în care predai și ești învățător. Ne știm de atâția ani, că nici nu îmi mai dau seama. (n.r. că părinții copiilor de la școala fiicei sale sunt uluiți când o văd) Ingrid este deja din clasa 0 împreună cu copiii. A trecut atâta timp încât nu știu. Soțul îmi mai spune când mai aude în stânga sau dreapta. Eu nu sunt atentă. El îmi mai atrage atenția uneori: “Vezi că te salută cineva!”. Atunci, da, dar altfel îmi văd de treburile mele.”

Citește și Fiica Simonei Pătruleasa nici nu vrea să audă de obiectul cel mai de preț păstrat de știrista de la Kanal D încă din copilărie. „Arată într-un mare fel” VIDEO EXCLUSIV

Arată senzațional la aproape 50 de ani

Vedeta TV are o siluetă de milioane și trăsături sculptate. Chiar dacă anul viitor împlinește 50 de ani, Simona Pătruleasa se menține în formă. Aceasta ne-a mărturisit că secretul constă într-o alimentație corectă, dar și în mișcare:

“Anul viitor schimb prefixul, spre 50. Încerc să mă mențin în formă, să nu mănânc foarte mult, să nu mănânc dulciuri, decât în weekend. Fac mișcare, pilates. Lucruri normale, nimic ieșit din comun. La anul împlinesc 50.”

Citește și Simona Pătruleasa a redescoperit litoralul românesc. Stațiunea care a cucerit-o: „Am fost surprinsă de ceea ce am găsit” EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
AU CREZUT ca DJ Lalla E VIE! Cine si-a facut APARITIA la inmormantare. IMAGINI SOC
Veste de ultimă oră despre ora de iarnă. De când nu se va mai schimba,...
Breaking News: Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare! Cât va sta închis
Ramona Olaru se ascunde, dar secretul s-a aflat! Cine e bărbatul pe care-l iubește: „Omul...
Clotilde Armand, prinsă conducând ILEGAL. Ce sancțiune a primit primărița
Produsele din magazinul Bobo Shop, din dosarul „Fabrica de vise”, se vindeau ca pâinea caldă!...
„Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? Nu știți ce e aici noaptea.” Noi...
Ce conține untul Pilos de la Lidl, de fapt. Detaliul de pe etichetă pe care...
Ce s-a întâmplat cu afacerile în care Cristina Bâtlan a investit la „Imperiul Leilor”: „Nu...
Ce a spus durul Simon Cowell despre românul care a câștigat America's Got Talent: «Au...
Diana Dumitrescu: de la Miss World, la actriță, prezentatoare TV și mămică. Cât de mult...
Momente de cumpănă pentru Chef Florin Dumitrescu. Ce a pățit la Chefi la cutițe
4 zodii sub reflectorul astrelor: Atenționări pe care nu trebuie să le ignori
HOROSCOP: Mâine, cinci zodii au succes colosal. Succesul este de partea lor în totalitate
Alex Ashraf, lovitură dură pentru Oana Zăvoranu, după acuzațiile pe care i le-a adus. Ce...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *