Simona Țăranu, despre sacrificiile pe care le-a făcut în carieră: „Am căutat un loc în televiziune ca să ușurez povara financiară a părinților mei” EXCLUSIV

Ce sacrificii a făcut știrista Digi Sport pentru carieră: “Ajungeam să nu mai avem un anturaj”
Simona Țăranu, despre sacrificiile pe care le-a făcut în carieră: Am căutat un loc în televiziune ca să ușurez povara financiară a părinților mei” EXCLUSIV

Simona Țăranu se bucură de unele dintre cele mai spectaculoase apariții de pe micile ecrane. Nu este de mirare faptul că vedeta Digi Sport este foarte îndrăgită, ținând cont că a muncit enorm pentru a ajunge în atenția publicului. A rămas însă la fel de modestă, și acum, când se bucură de succes. Discretă din fire, prezentatoarea de televiziune ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru cariera sa, despre viața amoroasă, dar și despre boala autoimună de care suferă.

Simona Țăranu, despre căsnicie: ”Am avut o ceremonie restrânsă la Verona, într-o veche mânăstire”

Simona Țăranu se bucură de o frumoasă poveste de iubire, pe care o trăiește încă de la o vârstă fragedă. Prezentatoarea de televiziune s-a căsătorit civil în 2015, la Verona, iar, un an mai târziu, a organizat nunta religioasă la malul mării. Atunci când a venit vorba de faptul că este discretă, vedeta, aflată la lansarea colecției toamnă-iarnă 2022 a unui brand cunoscut de haine, ne-a mărturisit.

“Nu am nici de ascuns, dar nici de prezentat cine știe ce. Vorbesc cu același băiat din liceu, din Piatra Neamț suntem amândoi. Ne-am căsătorit civil în 2015 la Verona. Am vrut să fie ceva intim, doar între noi doi. El locuind în Italia înainte de Revoluție, a plecat cu familia și acolo a studiat, având cetățenie și italiană, dar și română. Am zis să facem ceva doar pentru noi. Am făcut o ceremonie restrânsă la Verona, într-o veche mânăstire transformată într-un hotel de 5 stele, amplasat pe o colină, se vedea tot orașul. Nunta religioasă am făcut-o un an mai târziu, la malul mării. La fel, foarte restrâns, acolo nu am fost doar noi doi, ci undeva la 30 de persoane foarte apropiate nouă”.

”Am căutat un loc în televiziune ca să ușurez povara financiară a părinților mei”

O carieră minunată cere și eforturi pe măsură. Întrebată dacă partea profesională i-a afectat viața personală, Simona Țăranu a punctat că a făcut sacrificii pentru a se afirma în domeniu. Totuși, partenerul ei știa ce își dorește, chiar dacă, la început, vedeta nu a vrut să facă televiziune.

“Categoric, faci sacrificii enorme. Noi ne știam de înainte, știa ce îmi doresc și pentru ce muncesc. Eu am terminat Regie de Film și Televiziune. Nu mi-am dorit să ajung în televiziune, dar, cumva, am luat-o pe un alt drum din facultate, din anul 3. Profesorii tot ne recomandau să intrăm în sistem pentru că va fi foarte greu după ce terminăm facultatea să ne angajăm. Atunci am găsit o cale alternativă de compromis la momentul respectiv. Deși îmi doream să lucrez într-o echipă pe platoul de filmare și să colaborez cu cineva din lumea cinematografiei, îmi plăcea foarte mult să editez, să montez. Am căutat un loc în televiziune ca să ușurez povara financiară a părinților mei”.

Nu s-a luptat cu tracul în fața camerei de filmare

De asemenea, îndrăgita prezentatoare de televiziune a dat o probă la știri în momentul în care echipa Digi se forma. Cu toate că nu avea experiență, ea nu s-a luptat cu tracul în fața camerei de filmare.

“Am văzut pe Internet un anunț la Digi Sport cum că se căutau oameni pentru a întemeia o echipă, dar nu spuneau exact pentru ce anume. Când am ajuns la interviu ni s-a povestit de o nouă televiziune de știri din România, atunci se forma echipa, așa am rămas. M-au rugat să dau o probă la știri, nu aveam experiență, dar, în schimb, nu aveam trac în fața camerei pentru că practica din facultate m-a ajutat foarte mult”.

Simona Țăranu, despre boala autoimună și o viitoare sarcină

“Programul ni s-a schimbat complet”

Chiar dacă se trezea dimineața, mergea la somn foarte devreme și nu mai avea timp să se distreze, partenerul ei a susținut-o în orice moment. Mulți tineri își doresc să aibă parte și de distracție și să nu muncească în weekend-uri, însă Simona Țăranu s-a dovedit o luptătoare atunci când a venit vorba despre cariera ei.

“Bineînțeles, primii doi ani au fost foarte grei. Te gândești că un adolescent de vârsta ta se distrează, iar eu nu mai aveam zile libere, munceam non-stop, aveam foarte mult de învățat, de recuperat, pretențiile erau enorme. Cumva, am făcut acest compromis asumat. Florin, soțul meu, a fost de acord, m-a susținut în permanență. Așa am reușit. Lucram la matinal și mă trezeam la 3 jumătate dimineața, iar la ora 8 seara trebuia să dorm. Nu este ușor pentru niște adolescenți care și-ar dori să mai iasă, să se mai distreze. Programul ni s-a schimbat complet, ajungeam să nu mai avem un anturaj. Eu lucram și în weekend”.

Ce spune despre o viitoare sarcină: ”Nu ne pierdem speranța, am totuși 33 de ani”

Frumoasa vedetă se luptă cu o boală autoimună, care, momentan, nu o lasă să meargă la un viitor pas în relația pe care o are. Simona Țăranu ne-a mărturisit că se gândește și la adopție, însă nu își pierde speranța, ținând cont că este foarte tânără.

“Din păcate, am o boală autoimună care nu ne lasă să mergem la pasul următor. Sunt pe tratament. Cumva, nu trebuie să te mai stresezi și să lași lucrurile să se așterne, să nu îți mai faci planuri. Ne-am gândit și la varianta aceasta (n.r. la adopție) pentru că mama surogat nu este o variantă în România. Nu ne pierdem speranța, am totuși 33 de ani. M-am liniștit, nu îmi mai fac planuri și țin din aproape în aproape. Țin legătura cu medicul, vedem care este situația. Deocamdată nu pot din cauza tratamentului, care este toxic”.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.