Simt că nu pot să am încredere în el. Orice îi spune ajunge și la mama lui 

Se zice că atunci știi că ai fost o mamă bună când, după o vârstă, devii inutilă. Sună crud, dar e real.
Simt că nu pot să am încredere în el. Orice îi spune ajunge și la mama lui 

Sunt într-o relație cu partenerul meu de aproape un an de zile. Avem o relație foarte bună, însă de o vreme e un gând ce nu-mi dă pace. Am impresia că el îi spune mamei lui tot ce discutăm noi. Acum eu simt că nu pot să am încredere în el. Nu că ar fi greșit să discute cu mama lui. Dar cred că cel puțin lucrurile noastre intime ar trebui să rămână între noi.

Îmi arată că nu pot să am încredere în el

Pe parcursul acestor luni mi s-a părut de câteva ori că am avut parte de o coincidenț ciudată. De câte ori am vorbit noi despre ceva, în scurt timp, mama lui venea cu o soluție, absolut întâmplător. Mă făcea să cred că e o coincidență, cum se gândește ea la toate fără ca noi să știm.

De când m-a prezentat mamei lui, am impresia că suntem prietene dintotdeauna. Cel puțin ea așa se comportă cu mine. Însă abia acum încep să-mi pun întrebări.

Am avut la un moment dat o discuție referitoare la ideea de a ne muta împreună. Am încercat să aflăm dacă ar fi oprtun pentru noi sau nu. După două zile, eram la masă la mama lui. Fără să fi adus în discuție această temă, ne-am trezit că expune păreri despre tinerii de azi care se mută împreună fără să fie căsătoriți. Evident, după această discuție, am renunțat și noi la idee. Mai precis, el a renunțat. Nu că i-ar da dreptate mamei lui, dar că el consideră că ar trebui să mai așteptăm un moment mai potrivit. Așa s-a justificat.

Simt că nu pot să am încredere în el

Astfel de situații s-au repetat de mai multe ori, însă cea mai ciudată a fost aunci când a fost vorba despre lenjeria intimă. Iubitul meu a început să manifeste o gelozie pe care nu i-am cunsocut-o până acum. A ajuns până acolo încât mi-a reproșat faptul că port lenjerie prea sexi. El susținea că nu ar trebui să mai port așa ceva, pentru că nu e „demn” de o femeie serioasă.

Desigur, discuția mi s-a părut de-a dreptul amuzantă. Pentru că nu i-am dat curs și nu l-am luat în serios absolut deloc. Ba, mai mult, i-am spus că cel puțin deocamdată este o problemă a mea și că nu este firesc să-mi controleze viața până la aceste detalii.

Și mai ciudat a fost că după câteva zile, aflați din nou în vizită la mama lui – unde, a propos, mergem de cel puțin două ori pe săptămână – m-am terzit că are un cadou pentru mine. Erau două perechi de chiloți din cei mai decenți posibili. Mi-a mărturisit că i-a găsit la reducere și că și-ar fi dorit să-și cumpere și ea, dar nu erau decât mărimea mea. Atunci s-a gândit că măcar una dintre noi ar trebui să profite dea ceastă ofertă și i-a cumpărat pentru mine.

A fost de-a dreptul bizar momentul. Acum mă întreb cum o să decurgă mai departe relația noastră, pentru că eu simt că nu pot să am încredere în el. Sunt convinsă că îi spune mamei lui absolut tot ce discutăm și asta nu mi se pare chiar în regulă. Poate un sfat avizat m-ar ajuta să gestionez situația într-un mod cât mai ușor, fără să rănesc orgolii și fără să mă las călcată în picioare.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.