Singura femeie la care Cătălin Botezatu nu a ridicat niciodată tonul la defilările de modă: „Nu e ușor. Își iese din fire” VIDEO EXCLUSIV

Tania Budi mărturisește că este suprinsă de legătura pe care și-au creat-o

Toată lumea știe despre Cătălin Botezatu că devine vulcanic în culisele prezentărilor de modă pe care le organizează și că niciuna dintre manechinele care îi îmbracă ținutele nu scapă netaxată. Se pare că există însă și excepții. Tania Budi a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că în cei peste 30 de ani de când sunt prieteni, celebrul designer nu a ridicat niciodată tonul la ea, indiferent de circumstanțe.

Pe Cătălin Botezatu și Tania Budi îi leagă o frumoasă relație de prietenie, deși, chiar și acum, celebrul designer recunoaște public că Tania a fost marea lui iubire și că va avea mereu o slăbiciune pentru ea. Asta explică și faptul cum Tania a scăpat de furia lui Bote din timpul repetițiilor pentru prezentările de modă. Deși toată lumea are impresia că Tania Budi a făcut carieră și în domeniul modelingului, ea a acceptat să defileze doar în anumite circumstanțe, pentru prieteni apropiați, în mare parte pentru Botezatu.

„Toată lumea confundă un lucru. Eu nu am fost model niciodată. Am mai defilat pentru Cătălin când avea niște evenimente speciale, cu modele care erau persoane cunoscute. Dar azi admiram fetele, admirat evenimentul în sine că de câte ori își bagă Cătălin codița la un eveniment, la un art artistic, pentru că și moda este un art artistic, iar ce a făcut el în seara asta este un eveniment superb. M-am bucurat foarte tare”, ne-a declarat Tania Budi la cel mai recent eveniment sub marca lui Cătălin Botezatu.

Pe de altă parte, cunoscându-l de atâția ani și obervându-l în ipostaze diferite ale vieții lui, Tania Budi mărturisește că este suprinsă de legătura pe care și-au creat-o.

„De multe ori m-am gândit pentru că îl știu bine pe Cătălin de atâția ani și știu foarte bine care este comportamentul lui în spatele scenei când are de regizat ceva. Nu e ușor. Își iese din fire. Aici ne asemănăm foarte tare pentru că și eu în business-ul meu, în culise cum ar veni, cu angajații sunt foarte colerică pentru că sunt foarte pretențioasă. Iar el este un om pretențios. Într-adevăr cu mine, de când ne știm, de 30 de ani sau câți sunt, niciodată nu a ridicat puțin glasul să-mi zică: „Tania” sau ceva. Nici măcar o dată. Nici în particular, nici în backstage. Niciodată. Pentru mine este gentleman-ul perfect”, a mai completat Tania pentru EGO.ro.

„E normal să-ți pierzi cumpătul”

Chiar dacă s-a întâmplat de-a lungul anillor să vadă tinere manechine care să tremure în fața lui Cătălin Botezatu, Tania încearcă să vadă și explicația din spatele temperamentului designerului din culisele show-urilor. Faptul că ea nu s-a numărat printre cele certate se datorează nu numai legăturii dintre ei, dar și a faptului că Tania, cunoscându-i atât de bine dorințele, a reușit de fiecare dată să se comporte ca o adevărată profesionistă atunci când au colaborat.

„Ne și știm, plus că eu sunt și genul acela, dacă am o treabă de făcut pe muncă, sunt foarte serioasă, tot ce mi se spune aia fac și nu prea avea de ce să-mi atragă atenția cu ceva. Dar erau fete care nu prea ascultau, plecau într-o parte, el le spunea să se ducă în partea cealaltă și normal că se enerva. E normal să-ți pierzi cumpătul”, ne-a mai povestit Tania Budi.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Marele campion, AVENTURĂ amoroasă cu artista cunoscută de toată lumea! S-a aflat ce au făcut
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
BOMBĂ! Mititelu jr, internat la „Spitalul 9!” Ce au constatat medicii după ce a fost...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *