Singura femeie pe care Fuego a vrut să o ia de soție. De ce nu au mai ajuns cei doi la altar, au trăit o frumoasă poveste de dragoste

Ce declarații a făcut Ana Maria despre nunta cu Fuego

Fuego și-a ținut dintotdeauna viața personală departe de ochii lumii. Celebrul artist nu a vorbit niciodată despre femeile din viața lui, excepție fiind Ana Maria Ciuașu, despre care s-a spus că ar fi fost prima iubire a lui Fuego. După despărțirea dureroasă dintre ei, Ana Maria s-a implicat în politică.

Fuego și Ana Maria au avut o relație de 4 ani. De ce nu s-au mai căsătorit

Fuego și Ana Maria au fost împreună timp de patru ani și stabiliseră chiar să se și căsătorească. Nașa lor urma să fie Irina Loghin. Povestea dintre cei doi s-a sfârșit brusc în anul 2007, după ce au trecut prin câteva situații dureroase. Ana Maria a rămas însărcinată de două ori, însă de fiecasre dată a pierdut sarcina, pe prima la început, iar pe cea de-a doua când era deja avansată. De atunci, de la despărțirea de Ana Maria, Fuego nu a mai vorbit niciodată despre viața sa amoroasă.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea Fuego atunci.

Ce drum a ales Ana Maria Ciuașu după despărțirea de Fuego

După perioada 2003-2007, când ea și Fuego au format un cuplu, Ana Maria a ales să se orienteze spre o nouă carieră, în politică. A ajuns rapid să fie numită șefă de cabinet a prefetului de Olt. În anul 2016 ea se număra printre consilierii locali ai Slatinei din partea PNL.

Vezi și – Cel mai mare regret al lui Fuego: „Marea mea dorință ar fi să se întoarcă. Nu i-am spus niciodată că-l iubesc”. Mărturisiri copleșitoare

Ce spunea Ana Maria despre nunta cu Fuego

În trecut Ana Maria Ciaușu a oferit un interviu pentru Pro TV, în care a vorbit despre relația ei cu Fuego. De ce nu s-au căsătorit? Ea mărturisește că nunta nu a fost niciodată scopul relației lor.

„Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze, ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul. Mai mult, cei din jurul nostru își doreau asta mai mult decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”, a spus Ana Maria Ciaușu, pentru Pro TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
7.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *