Smiley este șocat de ceea ce i se întâmplă. Soțul Ginei Pistol a dezvăluit totul: “A apărut o nouă escrocherie”

Smiley: ”Să nu credeți vrăjelile astea”

Scris de: Daoud Andra

06 Dec. 2023

Smiley trage un semnal de alarmă pe internet, după ce numele și imaginea sa au fost folosite în mod fraudulos. Artistul le-a transmis celor care îl urmăresc că a apărut o nouă escrocherie, cu conturi false, care cer diverse lucruri în numele său.

Smiley, victima unei escrocherii în mediul online

Smiley este un artist foarte activ pe rețelele de socializare, în special pe TikTok. El își ține fanii la curent cu lansările de piese, dar și cu ce face în viața de zi cu zi. Imaginea și numele său au început însă să fie folosite de diverși escroci, pentru a face rost de bani. Artistul a tras un semnal de alarmă și a povestit pe internet ce i se întâmplă.

Într-un filmuleț postat pe Instagram Stories, soțul Ginei Pistol a spus că există diverse conturi false, care au imaginea lui și care fac live-uri în care cer bani în numele său. Smiley a ținut să precizeze că nu are nicio legătură cu aceste escrocherii și că el nu postează decât de pe conturile sale oficiale, cele cu bifă albastră. Mai mult, i-a încurajat pe oameni să dea report la conturile fake cu numele lui.

Citește și: Ce își dorește Gina Pistol de Crăciun. Smiley, fază virală pe internet: “Credeți că fac față?”. Au urmat mii de reacții

”Atenție mare! A apărut o nouă escrocherie pe rețelele sociale… se fac live-uri în numele meu pe niște conturi false, cu poza mea, în care se cer sau se dau bani sau alte lucruri nebune. Îmi trimit oamenii conturile respective. Aș vrea să le dați report! Eu nu am făcut live-uri decât pe conturile mele oficiale, adică pe Instagram sau pe Facebook-ul meu oficial, care are peste trei milioane de urmăritori sau pe TikTok-ul meu oficial, care are peste un milion o sută de urmăritori, deci să nu credeți vrăjelile astea! Eu nu dețin aceste conturi! Nu vă lăsați înșelați de povestea asta! Mare grijă!”, a explicat cântărețul pe Instagram.

Smiley este șocat de ceea ce i se întâmplă. Soțul Ginei Pistol a dezvăluit totul
Captură de pe contul de Instagram al lui Smiley

Și Gina Pistol a fost victima unor escroci

Nici soția artistului nu a fost ferită de neplăceri în mediul online. În urmă cu aproximativ un an, Gina Pistol trăgea, la rândul său, un semnal de alarmă, pe internet. Imaginea vedetei a fost folosită în mod fraudulos de către o companie care vindea ceaiuri și produse de slăbit. Gina Pistol a specificat atunci că nu promovează astfel de produse și că imaginea sa a fost utilizată în mod abuzit.

Citește și: Mărturisirea pe care Gina Pistol a făcut-o despre Smiley cu ochii în lacrimi. Ce s-a aflat acum despre relația lor, fanii au rămas uimiți

Chiar dacă s-a adresat poliției, o astfel de situație este dificil de soluționat. Și Andra, Carmen Brumă, Adda și alte vedete s-au confruntat cu astfel de situații, în care imaginea lor a fost asociată în mod mincinos cu anumite produse și suplimente alimentare, astfel încât să pară că le promovează.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *