Smiley lansează “Culoarea ta”, de Mărțișor. Cum sună noua melodie a artistului, e o piesă în toate culorile iubirii VIDEO

Mărțișorul muzical al lui Smiley

Scris de: Daoud Andra

01 Mar. 2024

În prima zi de primăvară, Smiley le face cadou tuturor femeilor din România o melodie nouă. Artistul a lansat ”Culoarea ta”, o piesă cu un mesaj optimist și un sound care te prinde de la prima ascultare. Ce spune artistul despre cea mai recentă melodie a lui.

Smiley lansează melodie nouă, de Mărțișor

Smiley are un mărțișor muzical pentru toate fetele și femeile din România. Cântărețul a lucrat în ultimul timp la o piesă care se intitulează ”Culoarea ta”, în care cântă despre toate culorile iubirii. Artistul a colaborat la melodie cu Șerban Cazan și cu DOC, iar videoclipul este semnat de Bogdan Păun și este unul foarte colorat.

Citește și: Din ce a ajuns să câștige Smiley bani mulți. Afacerile care îi aduc lunar sume uriașe

”Culoarea ta este o poezie frumoasă, un joc al culorilor în care îndrăgostiții de viață își desenează viața și lumea. Cred că atunci când iubim și suntem fericiți, totul se asortează, nu mai există nuanțe de gri, totul în jur ne zâmbește, se colorează aprins și nu se lasă niciodată stins.”, declară Smiley, cu privire la melodie.

Artistul îi îndeamnă pe toți oamenii să trimită mărțișoare colorate și personalizate, virtual, pe https://culoareata.smiley.ro/. Mai mult, cei care obișnuiesc să se plimbe pe Calea Victoriei pot profita de ocazie și pot colora inimi live, pe un panou montat de echipa lui Smiley, la intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Dacia.

Smiley a petrecut o lună în SUA, cu familia

La începutul lunii februarie, Smiley, Gina Pistol și fiica lor au plecat în SUA, pentru o lună. În tot acest timp, artistul a avut treabă la studio, dar a profitat de ocazie și pentru a se plimba și a-i arăta fiicei lui cele mai frumoase locuri. Artistul a documentat călătoria lor în filmulețe pe care le-a postat pe rețelele de socializare.

Citește și: Gina Pistol, schimbare de look spectaculoasă. Cum arată acum soția lui Smiley, atrage toate privirile

”Am dus fetele la Universal Studios. În lumea fantastică a lui Harry Potter, fiica a fost fascinată de castelul de la Hogwarts, unde Gina a jucat vâj-haț și unde mie, ca prin magie, mi-a apărut o bere în mână. Cu gust de vanilie. Ceva rău. Am dat și peste Bart în lumea legendarei familii Simpson, apoi am dansat în lumea lui Super Mario și mi-am adus aminte de copilăria mea când stăteam la coadă la un vecin de scară, singurul care avea Nintendo în cartier, să mai joc și eu o viață, două”, a spus artistul, la un moment dat, pe internet.

Așa sună melodia pe care a lansat-o Smiley pe 1 martie:

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *