Smiley, mărturisiri după 11 ani la Vocea României: „Rămân aici până mă dau afară oamenii ăștia” EXCLUSIV

Smiley a pus monopol pe cabina pe care o împarte cu Pavel Bartoș la Vocea României. Cu ce tapetează pereții, în fiecare sezon: ”Trebuie să îmi vină idei”
Smiley, mărturisiri după 11 ani la Vocea României: „Rămân aici până mă dau afară oamenii ăștia EXCLUSIV

Toamna aceasta, „Vocea României” revine cu cel de-al 10-lea sezon. Dacă unii jurați sunt la prima experiență, Smiley este veteranul competiției. Artistul nu are parte de tratament preferențial, ba din contră, în continuare împarte aceeași cabină cu bunul lui prieten Pavel Bartoș. Smiley a recunoscut, în exclusivitate pentru EGO.ro, că profită de pe urma prieteniei cu Pavel și că acaparează cabina aproape în totalitate.

Ce spune despre ceilalți jurați, Tudor Chirilă, Theo Rose, Irina Rimes și Denis Roabeș (”The Motans”)

Coincidență sau nu, Smiley revine în poziția de antrenor în scaunul de la „Vocea României”, cu același look cu care a debutat acum 11 ani, în primul sezon difuzat la Pro TV. Nu doar că arată la fel, de parcă toți acești ani nu ar fi trecut peste el, dar Smiley și-a păstrat în continuare aceleași tabieturi.

„Habar nu am de ce mă păstrează oamenii ăștia în combinația asta. Rămân aici până îmi găsesc eu altceva de lucru sau mă dau oamenii ăștia afară. Ce să zic?”, a povestit amuzat Smiley pentru EGO.ro.

Smiley și bunul său prieten Pavel Bartoș
Smiley și bunul său prieten Pavel Bartoș

Chiar dacă de-a lungul timpului a schimbat mai mulți colegi de platou, fiind coleg cu Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu sau cu Adrian Despot, cu care a avut replici tăioase atunci când a venit vorba de convingerea unui concurent să vină în echipa lui, Smiley ne-a dezvăluit faptul că, în ciuda aparențelor, Irina Rimes nu doar că îi ține piept, dar reușește să-l „înțepe” în multe situații.

„Cu Tudor mai ai discuții aprinse, dar și cu Irina. Da da, e zvăpăiată Irina. Nu știu cu Denis, o să văd că nu-l cunosc ca om, nu știu cum e, dar cred că este bătăios și el, nu cred că se va lăsa așa cu una cu două. Dar și „certurile” asta sunt prietenești. Eu îi respect pe fiecare dintre ei, îi admir și mi se pare că e un grup de antrenori foarte valoros, cu toții avem de dăruit pe scenă niște lucruri, niște posturi, secrete, dacă vrei, niște sfaturi, niște scurtături spre ceea ce își doresc să obțină. Îl știu și pe Tudor, o știu și pe Irina, suntem oameni darnici cu ceea ce știm și ne dorim ca generațiile care vin să beneficieze de ceea ce am învățat noi, așa, pur și simplu. Trebuie să ducă lucrurile mai departe. Muzica românească trebuie să devină din ce în ce mai valoroasă, trebuie să depășească granițele României și să avem artiști din ce în ce mai mulți. Una dintre dovezile vii este chiar Theo Rose care vine din generația următoare și cred că e o voce valoroasă a generației ei”, ne-a mai povestit Smiley.

Smiley și Pavel Bartoș
Smiley și Pavel Bartoș

Își adoră fiica: „Am și cu Josephine destule poze, dar le țin în telefon”

Un alt obicei despre care ne-a povestit Smiley că l-a păstrat în cele 10 sezoane de când este jurat la „Vocea României” este acela că în continuare împarte cabina de probă cu bunul său prieten Pavel Bartoș. Cei doi lucrează împreună și la „Românii au talent”, astfel că a devenit obișnuință să își petreacă timpul împreună și în timpul pauzelor dintre filmări. Însă, la vizita făcută pe platourile de filmare de la „Vocea României”, am aflat că nu este foarte darnic cu Pavel Bartoș, și că a pus monopol pe cabină, tapetând pereții cu fotografiile concurenților care aleg să facă parte din echipa lui.

„Așa fac. Așa e. Trebuie să îi văd tot timpul, să îmi vină idei, să mă gândesc, să creez momente. Ce să fac? Într-adevăr, am trei sferturi din cabină. Am și cu Josephine destule poze, dar le țin doar pe telefon. Cu ea nu am pus pe pereții cabinei”, a dezvăluit amuzat Smiley pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *