Sora lui Petrică Mâțu Stoian, vis ciudat după moartea artistului. Ce mesaj i-a transmis fratele ei: ”M-am trezit brusc din somn!” EXCLUSIV

Maria Tărchilă așteaptă să intre în posesia bunurilor regretatului artist: ”Se va face legal, cu proces-verbal și cu martori”

Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață pe 6 noiembrie 2021, lăsând în urmă multă durere. La cinci luni de la fulgerătoarea moarte a artistului de muzică populară, sora lui, Maria Tărchilă, ne-a povestit despre copilăria lipsită de griji: ”Era mare bucurie la noi în casă. Petrică era un copil vesel”.

Femeia îndoliată a pregătit pachete cu mâncare, pe care le-a împărțit, de Paște, la Cimitirul din Craiova. Maria susține, în interviul exclusiv pentru Ego.ro, că își visează adesea fratele. Utimul vis a cam pus-o însă pe gânduri, pentru că nu știe ce anume mesaj a vrut să îi transmită, de dincolo de moarte.

Maria şi-a amintit cum petrecea Paştele în copilărie la casa părintească

Maria, sora lui Petrică Mâțu Stoian, a pregătit mai multe pachete cu mâncare, pe care le-a împărțit, de Paște.

”Trebuie să împărțim pachete, să dăm de pomană, vom merge și la Craiova, la cimitir, împărțim pe unde se poate, și aici, în Ardeal. Noi nu mai petreceam împreună Paștele, în ultimii ani. Dar, când eram mici, era tare frumos, părinții ne luau hăinuțe noi. Pregăteam masa, vopseam ouă, făceam cozonaci, aveam și oi și miei, în ogradă, eram familie mare. Petrică a fost un copil tare vesel, cu toții eram, dar ne-a pierit veselia după acest mare necaz”, ne-a povestit femeia îndoliată, în exclusivitate pentru Ego.ro

Regretă că fratele ei nu i-a cerut ajutorul, când s-a îmbolnăvit grav: ”Poate îl puteam salva!”

Maria regretă că fratele ei nu i-a cerut ajutorul, după ce s-a îmbolnăvit. Poate ar fi reușit să îl salveze.

”Sufăr foarte mult că fratele meu a murit tânăr. Suferi enorm când cineva moare subit, fulgerător. Când e cineva de vârstă mai înaintată zici, ”S-a dus, era bătrân!”. Dar, când e mai tânăr, ți se rupe sufletul. După ce fusese bolnav de Covid-19, nu se mai simțea deloc bine, de aceea a și plecat la clinica aceea, avea plămânii foarte afectați. S-a speriat, dar a ascuns de noi, nici n-a vrut să ne sune, credea că îi va trece, nu voia să ne îngrijoreze. El avea și probleme cu inima, trebuia să fie foarte atent cu sănătatea. Acum este prea târziu!”, ne-a mai declarat sora regretatului Petrică Mâțu Stoian.

Maria Tărchilă, sora regretatului artist
Maria Tărchilă, sora regretatului artist

Așteaptă să intre în posesia bunurilor: ”Se va face totul legal, cu martori!”

Maria încă nu a intrat în posesia lucrurilor lui Petrică, rămase în casa din Craiova a impresarului cu care lucra, și unde artistul locuia de câțiva ani.

”Nu am luat încă nimic, pot lua după obținerea titlului de moștenitor. Trebuie proces-verbal, e casa impresarului, nu a fost a lui Petrică, nu poți lua oricum, nu suntem rude. Apoi, nu vreau să zică cineva că nu știu ce mi-a dat și eu nu am luat. Se face totul legal, cu proces-verbal, cu martori. În acea casă s-a simțit el bine, acolo a trăit în ultima parte a vieții, s-a simțit legat sufletește de acei oameni”, ne-a mai spus sora artistului.

Îl visează adesea pe fratele ei: ”L-am visat că se uita la mine și m-a luat pe după gât”

Aceasta mai susține că îl visează adesea pe Mâțu Stoian. Nu îi cere mâncare, poate și pentru că ea împarte aproape zilnic pentru sufletul lui. Ultima oară, când acesta i-a apărut în vis, Maria s-a trezit brusc din somn. Și acum se tot gândește cum să interpreteze visul, ce mesaj o fi vrut să îi transmită, de dincolo de moarte.

”Pe Petrică l-am visat ultima oară acum vreo două săptămâni. Nu cere mâncare niciodată, eu oricum în fiecare zi împart mâncare, pentru toți morții, dăm la săraci. Trebuie să avem sufletul bun, dacă ești rău Dumnezeu vine și îți trage peste cap, cum se zice în popor. L-am visat că se uita la mine. M-a luat pe după gât și îmi spunea ceva despre fosta lui prietenă, că a ținut la ea. O fi vrut să-mi zică să nu zic ceva rău despre ea. Poate că acesta a fost mesajul lui…”, ni s-a mai confesat Maria.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
6.4 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *