Soția lui Nosfe nu este străină de actorie. În ce film a jucat Mădălina Crețan: „E secretul vieții mele” VIDEO EXCLUSIV

”Mă gândesc serios să iau niște cursuri de actorie”

Mădălina Crețan a ales, după moartea prematură a soțului ei, artistul Nosfe, să îi ducă mai departe visurile, dar și să dezvolte pe ale ei. În momentul de față, Mădălina este în plină promovare a filmului în care joacă regretatul artist, considerând că este de datoria ei să mențină imaginea artistului încă vie. Ceea ce nu știe foarte multă lume este că Madălina Crețan nu este deloc străină de ceea ce înseamnă industria cinematografică. Tânăra a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că și-a făcut debutul pe marile ecrane înaintea lui Nosfe.

”Există totuși niște artiști foarte talentați la noi în țară”

Prezentă la toate evenimentele de gală a filmului ”Visul”, în care publicul îl poate vedea pe Nosfe într-un rol de excepție, Mădălina Crețan mărturisește că nu este deloc străină de ceea ce înseamnă actorie, ea, la rândul ei, făcându-și debutul pe marile ecrane în anul 2022.

”Secretul vieții mele este că eu am și jucat într-un lungmetraj, în filmul ”Legații” al lui Iura Luncașu, și da, mi-ar mai plăcea, dar sunt conștientă de faptul că totuși există niște artiști foarte talentați la noi în țară și atunci nu știu. Dar mă gândesc serios să iau niște cursuri de actorie și să mă duc un pic și în zona asta”, ne-a povestit Mădălina Crețan.

Fiica Mădălinei Crețan și a lui Nosfe are actoria în sânge, dar deocamdată merge în altă direcție

Însoțită în permanență de fiica ei, Mădălina declară că cea mică se bucură ca orice spectator din sală, dar că nu simte că aceasta și-ar dori ceva mai mult, nu crede, cel puțin în momentul de față, că ar vrea să urmeze pașii părinților și să apară în filme. Cu toate că cea mică pare să aibă toate calitățile pentru a deveni actriță.

”Să știi că nu, nu plânge la comandă pentru că este ea oricum sensibilă și plânge oricum ar fi foarte des. Deci nu mai este nevoie să plângă și la comandă. Nu vrea. Ba chiar ea la gimnastică, atunci când performează, se cere să zâmbească în momentul în care e pe sol și ea este atât de concentrată la ce are de făcut încât nu reușim să o facem să zâmbească. Nu am probleme din astea cu ea”, ne-a mai povestit soția lui Nosfe.

Citește și: Mădălina Crețan continuă să se întâlnească cu Nosfe în vise. ”Nu chiar atât de des pe cât mi-aș dori eu” VIDEO EXCLUSIV

Pe lângă visurile lui Nosfe, Mădălina Crețan are grijă să îndeplinească și cele mai puternice dorințe ale fiicei sale. Conștientă de faptul că acum este mamă singură și că trebuie să suplineze și lipsa tatălui, tot Universul Mădălinei Crețan se învârte în jurul lui Iris. Cea mică este pasionată de gimnastică, iar la cei 8 ani a acumulat deja o sumedenie de premii și medalii.

”Principala ei dorință atunci când intră pe sol este să îi iasă exercițiul. Nu o interesează nici dacă ia premiu. Evident că, după ce a luat câteva premii, a avut un concurs în care nu a luat, a ieșit pe locul 4 și s-a umflat de plâns. Dar acolo, puțin. După a depășit momentul”, a mai povestit Mădălina Crețan pentru EGO.ro.

Citește și: Detalii mai puțin știute despre Nosfe și Mădălina. Cum a început relația lor, de fapt: “Titlul meu oficial era de amantă”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *