Soția lui Valentin Uritescu, primele declarații despre starea actorului: „Nu este pe moarte”

Valentin Uritescu suferă de zeci de ani de o boală degenerativă asemănătoare cu Parkinson
Soția lui Valentin Uritescu, primele declarații despre starea actorului: „Nu este pe moarte”

Soția lui Valentin Uritescu a făcut primele declarații despre starea actorului. Îndrăgitul artist a fost internat miercuri într-un spital privat din Capitală, acolo unde se află sub atenta supraveghere a medicilor. Valeria Uritescu a dezmințit zvonurile potrivit cărora soțul ei ar fi pe moarte și a dezvăluit că așteaptă să i se facă toate analizele după care poate merge să îl viziteze.

Primele declarații ale soției lui Valentin Uritescu despre starea actorului

Valentin Uritescu trece prin momente grele. Actorul în vârstă de 80 de ani a ajuns miercuri, 11 mai, într-un spital privat din Capitală din cauza problemelor cu inima. După evaluare, medicii au hotărât să îl interneze.

După aflarea veștii, soția lui a dorit să meargă să îl viziteze, însă așteaptă să premiească vești de la cadrele medicale. De ceva vreme el locuiește într-un centru de îngrijire privat.

„Aștept și eu vești. A fost dus la un spital particular. Este internat pentru investigații. Este un actor pe care l-a cunoscut lumea… . Ce să vă spun mai mult? Locuiește într-un centru de îngrijire privat, iar azi, după ce i s-a întâmplat acest necaz, ceva cu tensiunea, l-au internat să i se facă investigații, nu pentru altceva. Nu este pe moarte. Ar suferi foarte mult să afle că a apărut altceva în presă.

Este bolnav de ani buni. Are o vârstă, cumva este în firescul lucrurilor… Am vrut să merg la el în vizită azi, dar am primit telefon și aștept să văd ce spun medicii după aceste investigații. El nu mai filmează de ani de zile, nu mai joacă teatru… Oamenii cumva exagerează. Sigur că și eu sunt foarte îngrijorată…”, a declarat pentru Fanatik Valeria Uritescu.

Valentin Uritescu suferă de o boală degenerativă gravă

Aceasta nu este singura problemă de sănătate a îndrăgitului actor. Când avea doar 33 de ani, Valentin Uritescu a fost diagnosticat cu o afecțiune asemănătoare ca simptomatologie Bolii Parkinson. În urmă cu mai mulți ani, acesta a dezvăluit că atunci când i s-a pus cruntul diagnostic și-a dorit să recurgă la un gest necugetat. El a mărturisit că a reușit să treacă peste acele momente de cumpănă cu ajutorul credinței în Dumnezeu.

“Timp de doi ani şi ceva am umblat pe la toţi doctorii. Am început cu un medic din Piatra Neamţ. «Ai Sindrom Extrapiramidal!». Am venit acasă, m-am uitat în Dicţionarul Sănătăţii şi m-am îngrozit: o boală teribilă, degenerativă. Am stat 10 zile internat şi medicul mi-a spus: «Nu-i chiar Parkinson, dar e cam pe-acolo!».

Luam un medicament care are nişte reacţii secundare teribile. Îmi venea să mă sinucid. Când mergeam pe stradă şi vedeam un camion, îmi venea să intru în el. M-am dus la Icoana Maicii Domnului, am îngenuncheat şi am plâns. Apoi, am ridicat privirea către icoana lui Iisus Hristos: «Doamne, te rog ajută-mă, mai dă-mi cinci ani, să văd ce se alege din mine!». Şi mi-a dat treizeci şi ceva de ani!”, a povestit actorul în urmă cu ceva timp, pentru ziarullumina.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *