Soțul Andreei Esca, de nerecunoscut în tinerețe. Alexandre Eram arăta ca un actor de la Hollywood: „L-am văzut aşa de frumos”

Mulți nu au știut cine este!

Andreea Esca și soțul ei, afaceristul francez Alexandre Eram, sunt căsătoriți de mai bine de 22 de ani și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Povestea lor de dragoste este intensă la fel ca la început. În urmă cu ceva timp, știrista de la PRO TV mărturisea cum l-a cunoscut pe soțul ei și publica chiar și o imagine cu el din tinerețe. Abia dacă îl recunoști pe Alexandre Eram!

Soțul Andreei Esca arăta ca un actor de Hollywood în tinerețe

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt împreună de mai bine de 22 ani, iar dragostea dintre ei a rămas la fel de mare ca pe vremea când s-au cunoscut. Prezentatoarea de la Pro TV a declarat în repetate rânduri că este norocoasă cu bărbatul pe care-l are acasă.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară la o petrecere mondenă în urmă cu peste 20 și ceva de ani. Cea care a pus ochii pe Alexandre Eram a fost chiar știrista de la Pro TV, care recunoștea că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l cuceri.

Cum s-au cunoscut cei doi

La vremea respectivă, Alexandre Eram conducea fabrica de confecții unde erau realizate costumele pentru Pro TV.

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică”, a dezvăluit Esca în revista Tango.

Citește și: Imagini cu Andreea Esca pe care toți românii le-au uitat. Cum a apărut la primul jurnal al știrilor Pro TV din 1 decembrie 1995

Știrista, cucerită de zâmbetul lui

Eforturile sale de a-l cuceri au dat roade, iar acum cei doi se pot lăuda cu un mariaj cât se poate de fericit și de împlinit. Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în 2000, cu puțin timp înainte să vină pe lume primul lor copil, Alexia.

Pe rețelele de socializare, Andreea Esca se mândrea cu soțul ei, pe care îl asemăna cu un actor de la Hollywood în tinereţe. Vedeta de la Pro Tv a postat o fotografie cu Alexandre Eram de pe vreme adolescenţei sale, iar mulți au remarcat că bărbatul ave alura unui star de cinema.

„Eram. Fostul meu”, a scris Andreea Esca pe contul personal de Instagram, în dreptul unei imagini cu Eram din tinerețe.

Ulterior, ea a revenit și cu o imagine cu Alexandre Eram în prezent: „Actualmente soț”, mai scria vedeta de la Pro TV.

Citește și: Ce studii are Aris Eram, fiul Andreei Esca. Concurentul de la America Express 2023 studiază în Barcelona

Alexandre Eram are părinții francezi

Alexandre Eram este la origini francez, dar s-a stabilit în România în urmă cu mai bine de 23 ani.

„Probabil avem călătoria în sânge. Sunt născut în America, am studiat în Germania, în Anglia, părinţii mei sunt în Franţa, iar eu m-am stabilit aici. Şi tatăl meu a avut o viaţă la fel. El este armean, a fugit din Armenia, a ajuns la Paris, a făcut École des Beaux-Arts, a plecat şi a câştigat un concurs în America, a construit World Trade Center, unul dintre turnurile care astăzi nu mai sunt”, a declarat Alexandre Eram într-un interviu pentru Mediafax.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.2 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *