Soțul mă înșală cu vecina. Am descoperit întâmplător mesajele. Sunt în stare de șoc, el îmi spunea că nu o suportă

Nici nu știu cum să reacționez la o asemenea grozăvie.
Soțul mă înșală cu vecina. Am descoperit întâmplător mesajele. Sunt în stare de șoc, el îmi spunea că nu o suportă

Am 38 de ani și sunt căsătorită de patru ani. Recent am suferit un șoc când am descoperit că soțul mă înșală cu vecina. Nu mi-aș fi imaginat niciodată una ca asta, din moment ce el îmi spunea mereu că nu o suportă. Ba, mai mult, nu-mi permitea să stau de vorbă cu ea prea mult.

Suntem căsătoriți de 4 ani

Mereu îmi spunea că îi e foarte antipatică. Mereu critica felul în care arată, în care se îmbracă, îmi spunea că nu are nimic feminin, că arată ca un bărbat. Mai mult, îmi spunea că are un caracter foarte urît, de țață și că nu vrea să îmi petrec prea mult timp cu ea pentru că nu e o companie bună.

Inițial mă deranja faptul că-mi dă astfel de directive. Dar pe urmă m-am gândit că, de fapt, nu am nimic în comun cu femeia asta, așa că nu are rost să întrețin un conflict în familie, daor ca să-mi înfrunt soțul.

Soțul mă înșală cu vecina

Eu chiar l–am crezut când îmi ținea toate acele teorii despre Monica, vecina noastră. Ea e mai tânără decât mine cu șase ani.

Într-una din zilele trecute soțul și-a lăsat telefonul pe masă și a ieșit în curtea blocului. A primit întâi o notificare, dar nu l-am băgat în seamă pentru că nu mă uit niciodată la telefonul lui. Dar el întârzia afară, iar notificările au început să se amplifice. La un moment dat era deranjant, cât de multe mesaje primea și l-am luat să văd ce mesaje sunt, de ce sunt atât de multe. Am avut un șoc să văd că era de la Monica. Am aflat toată povestea lor din acele mesaje. Au o relație de mai bine de șase luni. Se întâlnesc în lipsa mea, când sunt la muncă. Uneori și când iese după țigări trece pe la ea. Acum era disperată că îl aștepată și nu știa de ce nu mai vine. Era panicată că urma să sosească și soțul ei acasă.

Nu știu cum să  reacționez

Nici nu am știut ce să fac. Să îi răspund eu, să o sun, să aștept, am intrat în stare de șoc, pur și simplu. Am lăsat telefonul acolo și am coborât și eu după el, să văd de ce nu mai vine în casă. Dar nu l-am găsit. A venit după vreo 20 de minute. Mi-a spus că a stat pe o bancă în curtea blocului cu unul dintre vecinii noștri, după care s-a dus la chioșc să-și ia o bere. Încă nu l-am confruntat. Nu știu cum să o fac.

Acum mă tot întreabă ce am, de ce sunt supărată. Îi tot spun că mă doare capul. Dar au trecut două zile de când am aflat că soțul mă înșală cu vecina și încă nu-mi pot reveni. Încă nu știu dacă să-i spun ceva, sau ce să-i spun. Dacă să stau de vorbă cu vecina sau nu. Să-l urmăresc și să-i surprind în flagrant sau să aștept că poate o să se termine de la sine. Sunt complet confuză și nu știu cum să fac să am dovada infidelității lui, la un eventual divorț.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Zodiile care pierd cei mai mulți bani în luna iunie. Ghinionul îi urmărește peste tot
Locul din România care este unic în lume. Parcă ajungi în altă țară, este de...
O fostă concurentă Survivor a decis să fie amanta unui arab însurat: „Știi cum e......
Cristiano Ronaldo l-a inspirat! În ce și-a investit Erling Haaland o parte din bani: „Datorită...
Adelina Pestrițu, gafă COLOSALĂ la nunta lui Smiley! Gina s-a ALBIT la față
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
Voucherele de vacanță au o dată de expirare, românii nu pot pastra mult timp tichetele...
Cum a arătat Gina Pistol în cele două rochii de mireasă. Cuplul le-a pus mai...
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Costi Diță și casa de modă „Las Fierbinți”. Câte treninguri are Giani? „Unele sunt unicat”....
George Simion, decizie împreună cu Ilinca. Ce a hotărât celebrul cuplu
6 zodii trebuie să aibă grijă dacă vor să împrumute bani familiei
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Bombă în showbiz! Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache și Sore, cel mai nou...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *