Soțul meu a început să aibă fantezii ciudate. Nu pot să îi satisfac dorințele. Mi-e teamă că o să divorțeze

Am încercat mereu să îi fac pe plac soțului meu, dar ceea ce îmi cere acum întrece chiar orice imaginație.
Soțul meu a început să aibă fantezii ciudate. Nu pot să îi satisfac dorințele. Mi-e teamă că o să divorțeze

Viața mea cu Matei a fost întotdeauna o provocare. Suntem căsătoriți de 11 ani, dar nu cred că aș putea spune că am avut o viață liniștită sau armonioasă împreună. După ce am avut mai multe „aventuri” și am fost la un pas de a ne despărți, acum, soțul meu a început să aibă fantezii ciudate.

Mai întâi am aflat că mă înșela cu o prietenă. Am vrut să îl părăsesc atunci, dar tocmai aflasem că sunt însărcinată. Am ales să îl iert și să îi ofer copilului meu o viață de familie. Chiar dacă știam că nu va fi, probabil, tatăl pe care i l-aș fi dorit, m-am gândit că e singurul tată pe care îl are.

Acum patru ani s-a născut fiul meu, care este cel mai bun lucru ce mi s-a întâmplat în viața asta. Pentru că lucrurile între noi nu au mers mai bine. După ce am rămas însărcinată, soțul meu a început să se comporte ciudat. Am pus, atunci, totul pe seama noii experiențe, aceea a sarcinii mele. Ca să mă liniștească pe mine că nu va mai avea alte femei, a început să iasă tot mai des la bere cu un amic.

Amicul lui a devenit tot mai îndrăzneț

La început am crezut că e nevoia lui de socializare și nu mi-am dorit să i-o încalc. Apoi a început să îl aducă tot mai des acasă. Devenise ca un membru al familiei. Stăteau seara până târziu împreună, în timp ce eu aveam treabă cu cel mic, să-l pregătesc de culcare. După ce dormea cel mic însă, Rareș, amicul lui devenea tot mai îndrăzneț. Și asta chiar în fața lui Matei. Iar el nu zicea nimic.

Glumea cu mine, făcea glume pe care mi le adresa strict mie, iar apoi râdea și mă lua pe după umeri într-o semi-îmbrățişare. Apoi gesturile lui au început să fie și mai îndrăznețe. După ce făcea glume, punea mâna pe fundul meu, tot sub formă de glumă. Iar Matei se uita și nu zicea nimic. Am încercat mereu să mă feresc de gesturile lui, și nu de teamă că Matei se va supăra, ci pentru faptul că nu-mi plăcea mie să fiu tratată astfel. Mă așteptam cel puțin ca soțul meu să aibă o reacție. Dar nu avea absolut deloc, nimic, iar Rareș era tot mai obraznic.

Soțul meu a început să aibă fantezii ciudate

În cele din urm l-am abordat eu pe Matei și i-am spus să-și potolească amicul, pentru că nu-mi plac gesturile lui. Nu doar că m-a contrazis și mi-a spus că sunt prea sensibilă, dar mi-a făcut și o propunere la care cu greu mă pot gândi. Asta, însă, m-a făcut să mă analize serios relația dintre ei.

Am înțeles că soțul meu a început să aibă fantezii ciudate și m-am străduit să-i fiu pe plac. Dar când mi-a propus să îl acceptăm pe amicul lui în pat cu noi, am fost stupefiată. Mai mult, îmi tot spune că el vrea doar să se uite la noi. Asta chiar m-a bulversat complet, iar acum îmi pun întrebări dacă între ei doi este strict o relație amicală. Eu nu știu cât de normal este să vrei așa ceva de la soția ta.

Nu știu dacă voi putea să-i satisfac această fantezie. Iar dacă nu voi putea, ce se va întâmpla cu mine? Certurile sunt tot mai dese, iar el e tot mai insistent. Mi-e teamă că dacă voi continua să refuz, mă va părăsi. Iar asta nu este cea mai bună variantă pentru mine, pentru că eu mi-am abandonat slujba ca să pot avea grijă de familia mea.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6 19 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *